Coutsobolitan PhotoTrail

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

H παράγκα του ποδοσφαίρου ποτέ δεν πεθαίνει..


Όλα τα έλυσε η κυβέρνηση, είπε να βάλει τάξη και στο ποδόσφαιρο. Αλλά μάλλον είναι ευκολότερο  να γλιτώσουμε τη χώρα από την αναδιάρθρωση του χρέους, παρά το ποδόσφαιρο από τους Μπέους.
Εάν δεν αντιμετωπιστεί η βία στα γήπεδα μπορεί να βγούμε εκτός ΟΥΕΦΑ και να μην βγαίνουν οι ομάδες μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αλλά χωρίς τον θρύλο και τον βάζελο ποιες θα είναι οι αστείες αντίπαλοι των μεγάλων στις κληρώσεις;
Και η Αγγλία είχε αποκλείσει τις ομάδες της από τα ευρωπαϊκά κύπελλα, αλλά η σύγκριση του ελληνικού ποδοσφαίρου με το βρετανικό είτε σε διοικητικό, είτε σε αγωνιστικό είτε σε φίλαθλο επίπεδο είναι τουλάχιστον αυθαίρετη.
“Η παράγκα ποτέ δεν πεθαίνει, Δε τη σκιάζει φοβέρα καμιά. Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και μετά προς τη δόξα τραβά”. Παιάνας σε μουσική Δαλούκα, στίχους Μπέου και διευθυντή ορχήστρας τον Νίκο Πατέρα.
Όχι δεν ξέχασα τον Ολυμπιακό. Η δισκογραφική εταιρεία είναι ιδιοκτησίας Μαρινάκη.
Είπα παράγκα και θυμήθηκα. Ρε παιδιά, το Αιγάλεω των αδελφών Μητρόπουλου σε ποια κατηγορία παίζει;
Από όλα τα όργια που έχουν συμβεί φέτος στο πρωτάθλημα, η πολιτεία έγινε “τυπολάτρης” στην περίπτωση του Ηρακλή και τον έριξε στη Β΄ Εθνική.
Αντιθέτως η ΑΕΚ των “αγνών” φιλάθλων, και ο Πανιώνιος παραμάγαζο του κάθε απατεώνα μπίζνεσμαν τιμήθηκαν με τη συμμετοχή τους και στο επόμενο πρωτάθλημα. Ξέρετε πόσοι βουλευτές εκλέγονται στη Β΄ Αθηνών;
Ας μη στεναχωριούνται οι φίλαθλοι του Ηρακλή. Αν έχει δίκιο ο Δώνης  που αποκάλεσε το ελληνικό ποδόσφαιρο “μπουρδ…”, αποτελεί τίτλο τιμής να μη συμμετέχεις στις ομάδες που κάνουν… πιάτσα.
Και ένα καπνογόνο να ανάψει στα ματς των play off αυτά θα διακοπούν είπε ο Γερουλάνος. Υπουργέ, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες. Αν ανάψει ένας πυρσός το πιστεύω. Αν ανάψουν 100 δεν το βλέπω.
“Θα προχωρήσω μόνος με αυτούς που θέλουν”, είπε ο πρωθυπουργός. Αναρωτιέμαι, δεν τον τρομάζει η μοναξιά;
Παρεμπιπτόντως, εκείνος ο συνταξιούχος -θυμάστε;- που είχε διαμηνύσει στον Γιώργο ότι για την πατρίδα δίνει και όλη τη σύνταξή του, εθεάθη να πουλάει χαρτομάντιλα σε φανάρι της πλατείας Ομονοίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails

coutsobolitan tools