Coutsobolitan PhotoTrail

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Τον έγραψε κανονικά


Ο Αντώνης Σαμαράς δεν είχε προλάβει να ολοκληρώσει την ομιλία του. Είχε δώσει εντολές στα στελέχη του να ξεχάσουν τα περί διακοπών και ξεκούρασης. Την είδε πρωθυπουργός βλέπετε και επιστρατεύει τους πάντες. Θέλει το κόμμα εδώ (εδώ και έναν χρόνο τώρα) σε εκλογική ετοιμότητα.

Τετάρτη μεσημέρι λοιπόν στα Σπάτα, και το στέλεχος αναμένει να επιβιβαστεί στη μεσημεριανή πτήση προς Καλαμάτα. Χαμογελαστός και χαλαρός. Ήταν αυτός όστις προ ετών κάπου στη Σαουδική Αραβία, προφανώς τελών εν ευθυμία, είπε το αμίμητο για την κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή. Θα το θυμάστε. Τα περί Καραγκιόζηδων και άλλων συναφών ζητημάτων.

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, λοιπόν, εξήλθε του αεροδρομίου της Καλαμάτας. Τον ανέμενε μία BMW, σειρά 7, η οποία και τον μετέφερε στο φημισμένο τουριστικό θέρετρο, Costa Navarino. Εκεί «ξεπέζεψε» και οδηγήθηκε στα καταλύματά του.

Ο κ. Κεφαλογιάννης ερμήνευσε κατά τη δική του υποκειμενική άποψη τις εντολές του κυρ Αντώνη. Άλλωστε, έχει κάνει τους λογαριασμούς του. Αναμένει πως θα επανεκλεγεί, ελέω πολιτικής χωροταξίας και παραδόσεων στο Ηράκλειο Κρήτης. Ας ξεκουραστεί λοιπόν για λίγο, εγκαταλείποντας προσωρινά τα καθήκοντα κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. Οι πάντες ξέρουν πως η εργασία αυτή είναι επίπονη, επίμονη, σκληρή και κυρίως απαιτητική. Έτσι νομίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails

coutsobolitan tools