Coutsobolitan PhotoTrail

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Συνελήφθη ο πρωθυπουργός της Ελλάδας

 
Μεγάλη επιτυχία της αμερικάνικης δικαιοσύνης καθώς συνελήφθη ο πρωθυπουργός της Ελλάδας κατηγορούμενος για κατ΄ εξακολούθηση βιασμό λαών.

Ο πρωθυπουργός ανακρίνεται από τις μυστικές υπηρεσίες για να αποκαλύψει τους συνεργάτες τους καθώς όλοι γνωρίζουν ότι πρόκειται για ένα μεγάλο κύκλωμα που λειτουργεί με τους κανόνες της μαφίας.

Όπως όλοι γνωρίζουν ένα παρακλάδι της οργάνωσης αυτής έχει επεκτείνει τις παράνομες δραστηριότητες της στην Ελλάδα και πρόσφατα και στην Πορτογαλία.

Το βασικό χαρακτηριστικό των μελών αυτής της οργάνωσης είναι ότι πρόκειται για ανθρώπους που συχνάζουν στα «μεγάλα σαλόνια» και παριστάνουν τους πολίτες υπεράνω υποψίας.

Το σχέδιο τους είναι απλό και με την βοήθεια των μέσων παραπληροφόρησης εκτελείται χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Τουλάχιστον στα πρώτα βήματα του. Ενίοτε η οργάνωση έχοντας έρθει σε επαφή με ...
άλλα κυκλώματα έχει στην διάθεση των μελών της ελικόπτερο που τους φυγαδεύει όταν ο κόμπος φτάνει στο χτένι.

Στην Ελλάδα ανήσυχοι είναι οι υπάλληλοι αυτής της οργάνωσης και οι πληροφορίες λένε ότι ο Γιωργάκης στέλνει συνεχώς email στον Παπακωνσταντίνου ανταλλάσοντας απόψεις.

Ευτυχώς για τους υπαλλήλους αυτούς η εξουσία της χώρας έχει παραχωρηθεί σε τρεις οργανώσεις και έτσι ακόμα και αν αντιμετωπίσει πρόβλημα η μία οργάνωση θα μπορούν να κυβερνούν οι άλλες δύο.

Αυτή η ιστορία πάντως έδειξε και την διαφορετική ποιότητα της δικαιοσύνης των ΗΠΑ σε σχέση με αυτή της Ελλάδας.

Στην καταγγελία και μόνο μιας καμαριέρας (θέση σαφώς υποδεέστερη από την θέση του αρχισερβιτόρου που κατέχει ο Γιωργάκης) για απόπειρα βιασμού τον κατέβασαν άρον – άρον από το αεροπλάνο για να αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη.

Αντίθετα στην Ελλάδα που έχουμε αποδεδειγμένα υποστεί συνεχείς βιασμούς από τον εν λόγω «κύριο» όχι μόνο δεν τον βάζουμε στο σκαμνί αλλά του ανοίγουμε και την σαμπάνια για να χαλαρώσει μετά την πράξη του βιασμού.

Πέρα όμως από την πλάκα σε πιάνει απογοήτευση όταν σκέφτεσαι ότι κάτι τέτοιο δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει στην Ελλάδα. Γι΄ αυτό και τα λαμόγια έτρωγαν, τρώνε και θα τρώνε πίνοντας στην υγειά των κορόιδων.

Μας πιέζουν οι τροϊκανοί να αξιοποιήσουμε την δημόσια περιουσία. Και σε αυτό υπάρχει
ομοφωνία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ (καθαρά και ξάστερα).

Ας δούμε λιγάκι μια περίπτωση αξιοποίησης. Είναι ο ΟΠΑΠ. Μια κερδοφόρα εταιρεία που θα πουληθεί (όπως εκτιμούν) 5 δις ευρώ.

Αυτή η εταιρεία φέρνει κέρδη στο κράτος κοντά στα 900 εκατομμύρια το χρόνο. Δηλαδή σε 5 – 6 χρόνια τα χρήματα της αξιοποίησης (του ξεπουλήματος δηλαδή) θα έχουν έρθει από τα ίδια τα κέρδη της εταιρείας. Και στα επόμενα χρόνια θα συνεχίζουν να μπαίνουν λεφτά στο δημόσιο ταμείο.

Πείτε μου τώρα εσείς ένα λόγο που να μην είναι ύποπτη και εθνικά επιζήμια (και βάλτε όποιο χαρακτηρισμό θέλετε για να χρησιμοποιηθεί σε μελλοντικό δικαστήριο) μια τέτοια απόφαση.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με την ΔΕΗ. Είναι μια εταιρεία που σαφώς θέλει νοικοκύρεμα, σαφώς θα πρέπει να μην κλέβουν, σαφώς να μην υπάρχουν υπερβολές, σαφώς να μην είναι «άλλο κράτος» αλλά όμως είναι μια εταιρεία (πέρα από την στρατηγική σημασία) που μπορεί να είναι μια πηγή εσόδων και για την επόμενη γενιά.

Αρκετά σπαταλήσαμε. Έχουμε πιει το αίμα όχι μόνο το δικό μας και των παιδιών μας αλλά και των δισέγγονων μας. Κάτι από τούτη την έρημη χώρα ας μείνει. Ειδικά όταν φέρνει κέρδη…

Τελευταία κάποιοι ανακάλυψαν ότι στην δανειακή σύμβαση που είχαμε υπογράψει πέρυσι αναφέρεται ότι η χώρα μας παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει λόγω εθνικής κυριαρχίας. Το έπαιξε ο Κακλαμάνος στο radio 9.

Μόνο που αυτό είχε παίξει στο διαδίκτυο από τότε. Και να δεχθώ την αυτοκριτική του Κακλαμάνου που εμμέσως ομολόγησε ότι δεν κάνει και τόσο για αυτήν την δουλειά. Οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι τίποτα δεν είδαν; Τίποτα δεν άκουσαν;

Αλλά μάλλον θα διάβαζαν για τίποτα σπουδές…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails

coutsobolitan tools