Coutsobolitan PhotoTrail

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Koμ-μουνί-στες !

Photobucket

Δεν ξέρω αν υπάρχουν πιο επικίνδυνα ατομα από αυτούς που δηλώνουν κομμουνιστές στην Ελλάδα! Οι άλλοι που υποστηρίζουν τον δικομματισμό σίγουρα πάσχουν από άγνοια κινδύνου αλλά οι κομμουνιστές δεν έχουν ιδέα ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ κτλ.

Συζήταγα προχθές με ένα τέτοιο ζώο και μου έλεγε περι Μάρξ και οτι το κεφάλαιο πρέπει να εξαφανιστεί.

Μα ρε ηλίθιε ο Μαρξ λέει τίποτα τέτοιο στο "κεφάλαιο" και άμα εξαφανιστει το κεφάλαιο που θα δουλεύεις; ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΣΟΥ;

Γιατί το ΚΚΕ τάσσεται -φαινομενικά- κατά του κεφαλαίου και ονειρεύεται την επανάσταση του προλεταριάτου αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ που κοροϊδεύει τα «συντρόφια του»

Ναι μάγκες τα πράγματα έτσι είναι. Φωνάζει η κοντή για τις απολύσεις αλλά η ίδια πετάει στο δρόμο ανθρώπους που δούλευαν στον Ριζοσπάστη! Φωνάζει για τα κόμματα και την διαφθορά αλλά δέχεται τα 17,5 εκ. € σε κάθε προεκλογική περίοδο , παρότι τα «συντρόφια» τυπώνουν αφίσες τσάμπα, δουλεύουν για το ΚΚΕ τσάμπα!

Στα Πανεπιστήμια και στα Τει που δυστυχώς οι κομματικές παρατάξεις υπάρχουν για να περιχαρακώνουν τους φοιτητές, είναι και το ΚΚΕ και μάλιστα ενώ οι άλλες μοιράζουν τσάμπα τον οδηγό σπουδών το ΚΚΕ το πουλάει 2 €!

Κατά τα άλλα δεν είναι κεφάλαιο το ΚΚΕ!

Μην ακούσω κανέναν να λέει τέτοιες μαλακίες θα του βάλω το σφυροδρέπανο στον κόλο του μήπως και ξεστραβωθεί!

Η πλάκα είναι πως οτι δεν τους κάνει και δεν είναι στα μέτρα τους, είναι προβοκάτσια!
Μπράβο μαλάκα όποιος διαφωνεί μαζί σου ασκεί προβοκάτσια, εγώ λέω αντε τράβα να πάρεις τα κόκκινα πανιά σου και βγες στον δρόμο να τσιρίζεις για το κεφάλαιο -που δεν έχεις ιδέα τι είναι- τη στιγμή που αυτό που υπερασπίζεσαι είναι κεφάλαιο!

Ο ορισμός του κομμουνισμού είναι ο παρακάτω: 

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ: Εχεις 2 αγελάδες, η κυβέρνηση παίρνει και τις δύο και σου δίνει λίγο γάλα
Με λίγα λόγια, που καταλήγουμε παλι; Στο κεφάλαιο!
Το πρόβλημα του κομμουνισμού δεν είναι ακριβώς το κεφάλαιο, είναι το κεφάλαιο όταν δεν το έχει εκείνο, γιατί όταν θα το αποκτήσει θα είναι εναντίον του προλεταριάτου!

Για να μην σχολιάσω τι πήρε το αυτάκι μου στις εκλογές...Ότι τα «συντρόφια» όπου δεν υπάρχουν δικοί τους θα πάνε να ψηφίσουν δεξιούς! Ιδεολόγοι του κόλου...

Και για να τελειώσω την προβοκάτσια μου, όπως θα πουν κάποιοι αλλά χέστηκα, καλό θα ήταν κάποτε να ξεκαθαριστούν οργανώσεις όπως ΧΑ, Σεχτα Επαναστατών κτλ σε ποιο πολιτικό στερέωμα ανηκούν γιατί έχω βάσιμες υποψίες πως τελικά δεν ανήκουν σε αυτές που τις προσδιορίζουν τα κανάλια!
by http://itsaxpina.blogspot.com/2010/12/ko.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails

coutsobolitan tools