Coutsobolitan PhotoTrail

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Σκατά στην Δημόσια παιδεία...


Photobucket


Μόλις τα γεύτηκα και τολμώ να πω, οτι παρότι δεν μποχάνε είναι εμπλουτισμένα με μπόλικη κούραση, αρκετά Ντεπόν και αρκετά prozac, lexotanil και ladose!

Δημόσια παιδεία εστί να παίρνεις ΔΩΡΕΑΝ τα βιβλία!

Μάλιστα μαλάκα, παίρνεις τσάμπα τα βιβλία από διακοσια βιβλιοπωλεία του νομού και πληρώνεις ταξιτζίδες, εισητήρια για λεωφορεία, Ντεπόν από τα φαρμακεία και ΑΝΑΛΩΝΕΣΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΖΕΜΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ!

Σου πε κανένας ρε ζώο οτι εμείς οι φοιτητές είμαστε νομάδες, για να μεταφέρουμε τα βιβλία από το ένα βιβλιοπωλείο στο άλλο για να καταλήξουν σπίτι και να ανοιξουν μία εβδομάδα πριν την εξεταστική που βγαίνουν οι ύλες; Ή νομίζεις πως θα νοικιάσουμε και νταλίκα "μεταφοραί - μετακομίσεις"

Είμαστε ανθρώποι, ΜΕ 2 ΠΟΔΙΑ και 2 ΧΕΡΙΑ! Καταλαβαίνω ανοργάνωτε ξυσταρχίδι του δημοσίου πως μας θεωρείς το λιγότερο ζώα, μιας και εσύ δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος και στην τελική και εγώ εκτός από ξυσταρχίδι σε θεωρώ Εξωγήινο...Ρούφα την κλανιά!

Το άλλο δε. Μπαίνεις μέσα στο βιβλιοπωλείο και σου λένε Καλημέρα και λάμπει το πρόσωπο τους, μολις όμως τους λες οτι έχει έρθει για πανεπιστημιάκα συγγράματα, κατεβάζουν την μούρη μέχρι κάτω λες και την βίασε ο μολοσσός μου.

Μωρή Καριόοοολα τσάμπα μου τα δίνεις; Δεν πληρώνεσαι; Από την στιγμή που πληρώνεσαι και από την στιγμή που εσείς μας ταλαιπωρείτε (μιας και δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε) γυρνώντας από την μία στοά στην άλλη που είναι στου διαόλου την μάνα ΑΠΑΙΤΩ ΣΕΒΑΣΜΟ! 
Η μόνη ευγενέστατη κυρία που είδα σήμερα ήταν αυτή της Νομικής Βιβλιοθήκης! Ευγενέστατη ΚΥΡΙΑ με όλη την σημασία της λέξεως. Οι άλλοι πούλο, ανθρώποι που βαριούνται να ανασάνουν.

Κατά τα άλλα Δημόσια παιδεία! 

Τόσο δύσκολο είναι να τα φέρνουν σε ένα βιβλιοπωλείο ή να τα μαζεύουν στον πανεπιστημιακό χώρο να μην τρέχουμε από εδώ και από κει; «Μα δεν φτάνουν τα κονδύλια!»
Τα κονδύλια έτσι και αλλιώς ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ αυτό είναι από τις πρώτες παραδοχές βλάκα που κάνει κάποιος που ασχολείται ή δουλευει για την ΠΑΙΔΕΙΑ!

Λεφτά για μίζες υπάρχουν!
Λεφτά για να ταϊζουμε τον Πόλ και την κουστοδία του από το ΔΝΤ υπάρχουν!
Λεφτά για να καλύψουμε την στομαχάρα του Πάγκαλου υπάάάάρχουν!
Λεφτά για τον τάδε υπάρχουν!
Λεφτά για την Παιδεία, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
Ανεβάστε τα κονδύλια ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Στην τελική κόψτε το κεφάλι σας και πουλήστε το στον Marilyn Manson θα το αξιοποιήσει αυτός καλα!

Αη σιχτήρ ξέχασα να πάω και σε ένα βιβλιοπωλείο και θα ξανατρέχω Αθήνα...Πο ρε Π Ο Υ Σ Τ Η   Μ Ο Υ!
by http://itsaxpina.blogspot.com/2010/11/blog-post_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails

coutsobolitan tools