Coutsobolitan PhotoTrail

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Ζητείται ψεύτης ...

Όπως πολύ σωστά λέει ο Τάκης στον φίλο του, είναι δύσκολοι καιροί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήνουμε πίσω τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία μας. Αξίζει να δούμε το νέο remake της κλασικής όσο και επίκαιρης κωμωδίας του Δημήτρη Ψαθά, «Ζητείται ψεύτης». Προβάλλεται κάθε μέρα, όλη μέρα, σε όλα τα κανάλια. Αν και την πρώτη προβολή μοιράζονται το mega και ο Σκάι.
Ο Γιάννης Πρετεντέρης διαθέτει το πολύ χρήσιμο προσόν να είναι κατά συρροή ψεύτης. Με αυτό το εφόδιο, μια θέση στο δελτίο του mega και μέσα από μία σειρά συμπτώσεων καταλήγει ιδιαίτερος του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιώργου Πεταλωτή,  ο οποίος, ερασιτέχνης ψεύτης  όντας και έχοντας σαφή επικοινωνιακά προβλήματα, αποφασίζει ...
κάποια στιγμή ότι χρειάζεται έναν επαγγελματία ψεύτη, που να μπορεί να διαχειρίζεται την παρανοϊκή προπαγάνδα του. Μία προπαγάνδα που περιλαμβάνει ψέματα για κάθε κοινωνική κατηγορία που αγωνίζεται, ρατσισμό κατά μεταναστών, λοιδορίες κατά πολιτών που δεν αντέχουν να πληρώνουν, ιστορίες για υποκινητές και σωρό από επικοινωνιακές εφευρέσεις. Φυσικά, για τον ΨευτοΓιάννη όλα αυτά είναι παιχνιδάκι, αν και θα έχει και βοήθεια από την Σία Κοσιώνη  που από το μετερίζι άλλου τηλεοπτικού σταθμού, του ΣΚΑΪ, θα κάνει και αυτή τα πάντα για να στηρίξει την κυβέρνηση που φοροαπαλάσει το αφεντικό της. Τελευταίο επεισόδιο στην στενή πια σχέση των τριών θα είναι η απεργία πείνας των 300 μεταναστών.  Εκεί θα δώσουν τα ρέστα τους, όχι πια αλλοιώνοντας τα γεγονότα και την αλήθεια, αλλά κατασκευάζοντας την από την αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails

coutsobolitan tools