Coutsobolitan PhotoTrail

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Χ.Θ.Ε.Σ.

Εκείνο που με τρελαίνει αγαπητοί συγχωριανοί κάθε που γίνονται αυτοδιοικητικές (κατ' όνομα) εκλογές, είναι η εφευρετικότητα των διορισμένων να εκλεγούν. Δεν μιλάμε μόνο για την παπαριά που σκέφτεται ο κάθε σύμβουλός να λένε στις ομιλίες τους, αλλά ειδικά για τα ονόματα των συνδυασμών.
Φυσικά αυτά τα ονόματα δεν τα θυμάται κανένας διότι στο μυαλό όλων είναι τα πρόσωπα και τα κόμματα που τους διόρισαν. Αυτοί όμως ακάθεκτοι να εντυπωσιάσουν εμάς τα πόπολα σκέφτονται ότι πιο εντυπωσιακό (κατά το μυαλό τους) και το συνοδεύουν με σχέδια προχωρημένα. Στην Σαλόνικα ρίχνουν τον πύργο, στην Άρτα το γεφύρι και άλλα τοπικά σύμβολα με αφηρημένη ή σουρεαλιστική ζωγραφική για να είναι αυτοί οι μάγκες, οι πρωτοπόροι. Τι ρόλο παίζουν αυτά τα ονόματα και τα σχέδια, εκτός από το να προκαλούν γέλιο σε κάποιους, μόνο οι ίδιοι το ξέρουν.
Πρωτοπόρος σε όλα αυτά βέβαια είναι η αριστερά. Θα μου πεις ποια απ' όλες τις αριστερές; Βάλτε όλες τις αριστερές και θα είσαστε μέσα. Συνιστώσες, κόμματα, προοδεμένες και απρόκοφτες αριστερές. Φτιασιδωμένη γριά που την γυρνάνε στα μπουρδέλα της εκμετάλλευσης νταβατζήδες ιδεών για το συμφέρον τους.
Ακούστε συγχωριανοί όνομα που σκέφτηκαν ΑΥ.ΡΙ.Ο. Ναι όπως το ακούτε, που θα πει,
αυτοδιοικητικό ριζοσπαστικό ορμητήριο. 
Από την πόρτα σου περνώ και μου πετάς έναν κιοφτέ και τον αρπάζει ο Οικονομίδης, ωχ το μάτι μου.
Για να μη σας κουράζω φτιάχνω και γω ένα συνδυασμό και τον ονομάζω Χ.Θ.Ε.Σ που θα πει:
Χεσμένες Θεωρίες Επανάστασης Συνολικά.
by Artinos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails

coutsobolitan tools