Coutsobolitan PhotoTrail

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Το νησί και οι λεπροί Έλληνες....

Ο θρησκευτικός στο γυμνάσιο μας μας είχε πει κάποτε « χείροτερος είναι ο πνευματικός θάνατος από τον σωματικό»
Κάτι τέτοιο συμβαίνει και τώρα. Σε μία χώρα που όλα υπολειτουργούν, το πολιτικό σύστημα, η κοινωνία δεν θα μπορούσε να μην υπολειτουργεί και το μυαλό ορισμένων.
Αν δεν γίνει η ιστορία μας χολυγουντιανή ταινία δεν την καταδεχόμαστε και μένουμε στις μαλακίες που μας μαθαίνουν στο σχολείο ως ιστορία, μαθαίνουμε για συνωστισμό στην Σμύρνη και ΑΠΛΑ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ! Άμα αυτόν το υποτιθέμενο συνωστισμο που τον ονειρεύτηκε η "κα" Ρεπούσση  τον βλέπαμε με τον Μπραντ Πιτ, με τον Μπάτλερ, μην σου πω οτι πολλοί θα ένιωθαν και ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ!
Εκει έχουμε φτάσει.
Με την σειρά το ΝΗΣΙ δεν έχω κάτι ίσα- ίσα που είναι μία εκπληκτική σειρά, με συγκλονιστικές ερμηνείες που πείθουν, εχω πρόβλημα μεγάλο με όλους τους ευκαιριακούς δήθεν διαφωτιστές που ασχολούνται τώρα με την Σπιναλόγκα για να πουλήσουν!
Που ήσασταν κύριοι τόσα χρόνια;
Να υποθέσω πως αν γίνει και το Πολυτεχνείο κάποια σειρά, θα βγείτε και θα πείτε την αλήθεια γι αυτό το θέμα; Ή όπου σας παίρνει μόνο μιλάτε;
Εμεις οι Έλληνες που έχουμε μία από τις μεγαλυτέρες ιστορίες, για να μην πω ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ, δεν ξέρουμε ούτε την μισή, είναι κάτι σαν την σκοτεινή ύλη για εμάς, ξέρουμε δηλαδή οτι υπήρξε και υπάρχει αλλά δεν μπαίνουμε στον κόπο να πάρουμε ένα ιστορικό βιβλιο να διαβάσουμε να ξεστραβωθούμε, γιατί πιστέψτε με έχω διαβάσει ιστορικά βιβλία επειδή την λατρεύω και είμαστε ΣΤΡΑΒΟΙ!
Στα δύσκολα μόνο και ελλείψη επιχειρημάτων επικαλούμαστε το παρελθόν και στην πραγματικότητα γινόμαστε χυδαίοι "ιστοριογραφοι" κόβοντας και ράβοντας την ιστορία όπως μας γουστάρει, σαν μία μπαλωμένη κάλτσα. Αυτή την κάλτσα την χρησιμοποιούμε για να αποδείξουμε οτι είμαστε Η ανώτερη φιλή!
Ακόμα δε, δεν έχουμε καταλάβει ότι με τόσα μπαλώματα η κάλτσα έλιωσε και τώρα είμαστε ξυπόλιτοι.
Είμαστε λεπροί στο μυαλό και αυτό είναι η μάστιγα όλων των Έλληνων!
Αυτό φταίει για την πολιτική και τα ζώα που μας κυβερνούν!
Αυτό φταίει για την γαμωκοινωνία που ζούμε!
Αυτό φταίει και ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΘΕΙΣ!
Όσο υπάρχουν μαλακές δήθεν διαφωτιστές και δεν τους κράζουμε, δεν τους "περιθωριουποιούμε" σαν καρκινώματα τόσο θα θεωρούμε το κακό για σωστό, και το σωστό για λάθος! Αυτό πλεόν για την Έλλάδα είναι το μόνο σίγουρο.
Δεχόμαστε τον κάθε εβραιομασόνο άρχοντα μας;
Καλά να πάθουμε λοιπόν...
Ελπίζω σύντομα να βρέθει το αντίδοτο για την λέπρα των Ελλήνων, πριν μας φεσώσει καμία greenpeach για την ανακήρυξη μας ως προστατευόμενο είδος.
Φιλικά, μία Λεπρή σαν και εσάς
by tsaxpina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails

coutsobolitan tools