Coutsobolitan PhotoTrail

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Τι μας άφησε το 2010...

Photobucket

Σίγουρα ήταν ο χρόνος με πολλές απογοητεύσεις, εκπλήξεις και λίγες χαρές...
Δεν τα βάζω με χρονολογική σειρά...

Μνημόνιο!
Για μία ακόμη φορά οι πολιτικοί μας επιβεβαίωσαν για το πόσο ηλίθια άτομα είμαστε, με λίγο κουτόχορτο πιστεύουμε αμέσως τις προεκλογικές τους μαλακίες, μας κλέβουν και πάλι τα ίδια. Το θέμα είναι οτι τώρα η χώρα δεν ελέγχεται από τους Έλληνες πολιτικούς, ίσως και ποτέ να μην ελεγχόταν αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Τα παιδιά τον 750€ σύντομα μέσα σε 5 μήνες έγιναν των 590€, και τι ακόμα μας περιμένει με τα σκατά που κουβαλάμε. Οι συντάξεις πέφτουν, η ανεργία μεγαλώνει και η διαφθορά μας πουλάει και μας αγοράζει...


Οι απεργίες δεν κλάνουν μία στο σύστημα!

Κι όμως, οι απεργίες πλέον θεωρούνται ένας ετήσιος θεσμός κάτι σαν την παγκόσμια ημέρα του περιβάλλοντος, της υπερθέρμανσης του πλανήτη κτλ. Με λίγα λόγια κάνουμε "πάρτι" μία μέρα και τις υπόλοιπες οργιάζουμε! Το αποτέλεσμα; Οι εργαζόμενοι ΔΙΚΑΙΩΣ να βγαίνουν στους δρόμους, και απλά να χάνουν το ημερομίσθιό τους. Ουσιαστικά γυρνάει σε αυτούς. Άμα δε το τραβήξουν επιστράτευση. Για να μην μιλήσω για την πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ!

Οι τσόντες είναι της μόδας!

Πάντα ήταν, αλλά πρώτη φορά πήρε τέτοια διάσταση το θέμα με την μεγάλη πουτάνα της σόου μπιζ και την άλλη την φώκια να ακολουθεί. Οι τσόντες σε μεγάλο βαθμό ήταν προνόμιο ανδρων, αν και οι γυναίκες βλέπουμε κάποιες έχουν ταμπού και το παίζουν παρθενώπες, τώρα όμως με την Τζούλια και την Ντούβλη οι περισσότερες τις είδαμε και τα σχόλια που ακολούθησαν είναι αυτονόητα «η φάλαινα με την τρέσα» «το μουνί με την χλωρίνη», «οι καραπουτανάρες» κτλ. Συμπέρασμα: Η Ελ. Πορνοβιομηχανία έχει να αναδείξει και άλλα ταλέντα της τηλεόρασης που θα ήθελα να δω: Ν. Παπαδάκης, Ε. Μενεγάκη, Η. Ψινάκης, Α. Κανάκης...

Νέα δωράκια σε συσκευασία δέματος!

Ένας τρομοκράτης είναι έξυπνος όταν μπορεί να είναι πιο μπροστά από την αστυνομία και από τα επίπεδα της τεχνογνωσίας της κοινωνίας του. Έτσι και εδώ μείναμε με το στόμα ανοιχτό, για την επίθεση σε πρεσβείες εωτερικού και εξωτερικού μέσω παγιδευμένων δεμάτων. Η αστυνομία έχασε τα αυγα και τα πασχάλια, αν και σε σύντομο χρονικό διάστημα έπιασε 2 μέλη της Σέχτας... Παρόλα αυτά η αντιτρομοκρατική έχει ακόμα δύσκολο δρόμο μπροστά της.

Το Τροκτικό έκλεισε!

Ασχέτως αν το θεωρούσα αξιόλογο blog ή όχι, σίγουρα δεν ήθελα να κλείσει με αυτό τον τρόπο. Το κοινό το αγάπησε επειδή του έδωσε το βήμα να εκφραστεί δημόσια χωρίς λογοκρισία και το πίστεψε, πάλι δίκαια ή άδικα δεν θα το κρίνω τώρα, το έχω κάνει πιο παλιά... Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα βρίσκονταν συνεχιστές της εκμετάλλευσης του κοινού. Το τρομακτικό ήρθε και μάλιστα από την αρχή με διαφημίσεις με παρόμοιο όνομα (τρο-μα-κτικο) και ίδια δομή, και άλλα όπως τροκτικόν κτλ. Τα συμπεράσματα εδώ δικά σας.

Τώρα θα γράψω άλλο ένα μεγάλο γεγονός το οποίο δεν το είδα στην τηλεόραση

Ευρωπαϊκό βραβείο λογοτεχνίας στην Κική Δημουλά!

Αυτη η εκπληκτική ποιήτρια που έχει κάνει ποίημα ακόμη και την σκόνη, στις 13 Μαρτίου πήρε το ευρωπαϊκο βραβείο λογοτεχνίας. Είχα την τιμή και την χαρά να την γνωρίσω από κοντά και μάλιστα να της θέσω και μία ερώτηση σχετικά με την μνήμη και την λήθη που κυριαρχεί στα περισσότερα ποιήματά της, και μου απάντουσε τουλάχιστον ένα πεντάλεπτο. Αυτό που με θλίβει είναι οτι σε τέτοιους ανθρώπους που προσφέρουν ουσιαστικά ο τηλεοπτικός αέρας θεωρείται χάσιμο χρόνου και έτσι προτιμούν να ασχολούνται με τα σούργελα!

Σίγουρα ξέχασα πολλά πράγματα, ίσως προλάβω αύριο να κάνω και άλλο μέρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails

coutsobolitan tools