Coutsobolitan PhotoTrail

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Περισσότερο δεν γίνεται, πιο μαλάκας απο αυτό... πεθαίνεις.

Θ. Πάγκαλος :

"Ο δε Συνασπισμός του κ. Τσίπρα είναι ένα συγκρότημα το οποίο συναναστρέφεται τρομοκρατικές ομάδες και κατά καιρούς δίνει και μαθήματα με περισσή αναίδεια και αμετροέπεια. Μην ξεχνάτε αυτό το μνημειώδες του κ. Τσίπρα, ότι το ΠΑΣΟΚ είναι η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε από τη χώρα μετά την κυβέρνηση Τσολάκογλου της Κατοχής. Ε, τι να συζητήσουμε με αυτόν τον τρόπο; Υπάρχουν περιθώρια συζήτησης; Για μένα δεν υπάρχουν..."

Βεβαίως και έχει άδικο ο Τσίπρας...
-Η κυβέρνηση Τσολάκογλου παρέλαβε από τον κατακτητή ενώ η χώρα είχε ήδη δώσει και χάσει ένα πόλεμο, είχε ήδη απολέσει την κυριαρχία της και βρισκόταν ήδη υπό κατοχή.
-Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ συνέστησε εγκληματική οργάνωση, εξαπάτησε το εκλογικό σώμα, υπεξαίρεσε την ψήφο του με σκοπό την εκχώρηση κυριαρχίας, διεξήγαγε πλήθος ενεργειών δολιοφθοράς σε βάρος της Ελλάδας, παρέδωσε με συνωμοτικό τρόπο τα νόμιμα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, καταπάτησε το σύνταγμα, τα ανθρώπινα και τα πολιτικά δικαιώματα στην χώρα, υπεξαίρεσε τον δημόσιο πλούτο και επιχειρεί βίαια αλλοίωση του πολιτεύματος.

Υπό αυτό το σκεπτικό, η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ είναι χειρότερη ακόμα και της κυβέρνησης Τσολάκογλου, βαρυνόμενη με το έγκλημα της έσχατης προδοσίας.

Σε καιρό πολέμου, το έγκλημα της έσχατης προδοσίας επισείει την άμεση επιβολή της θανατικής ποινής. Όμως ακόμα κι αν δεχτούμε ότι πρόκειται για καιρό ειρήνης, προβλέπεται ειδικό δικαστήριο και ισόβια κάθειρξη κ. "αντιπρόεδρε" της εγκληματικής οργάνωσης.

...αλλά τι γράφω τώρα και τι να καταλάβουν τα παχύδερμα... Περισσότερο από αυτό δεν γίνεται. Πιο μαλάκας, πεθαίνεις!


 
Κοτσάνα: Πιο μαλάκας, πεθαίνεις!
[ γρουμφ! όινκ! ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails

coutsobolitan tools