Coutsobolitan PhotoTrail

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Με γραπτό υπόμνημα θα απαντήσει ο Κ. Καραμανλής στην Προανακριτική για το Βατοπέδι (πρρρρρρρρρρ...)


Με γραπτό υπόμνημα σκοπεύει να ανταποκριθεί στην κλήτευση της κοινοβουλευτικής προκαταρκτικής επιτροπής για την υπόθεση του Βατοπεδίου ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο σημερινός Τύπος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το «περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού» που επικαλούνται τα μέσα ενημέρωσης, ο κ. Καραμανλής «θα δείξει ότι σέβεται την προανακριτική επιτροπή αλλά δεν θα παραστεί προσωπικά».
Στο υπόμνημά του θα επαναλαμβάνει τις θέσεις που είχε εκφράσει δημοσίως όταν ήταν πρωθυπουργός όπως τον Δεκέμβριο του 2008, όταν ο κ. Καραμανλής είχε αναγνωρίσει ότι «ήταν σκανδαλώδης υπόθεση την οποία αρχικά είχε υποτιμήσει και άργησε να αντιληφθεί τις διαστάσεις της».
Στα δημοσιεύματα προστίθεται ότι από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού θεωρούν ότι πρόκειται για μια μεθόδευση από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, η οποία έχει πολιτική σκοπιμότητα, να πλήξει τον κ. Καραμανλή αλλά και τη Νέα Δημοκρατία στο δρόμο προς τις δημοτικές εκλογές και παράλληλα να αποστρέψει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης από τις εξελίξεις στην οικονομία.

Ο μπουχέσας έκλασε
ΔηθεΝΔημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails

coutsobolitan tools