Coutsobolitan PhotoTrail

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Τί θα πάρετε μια που δεν παίρνετε δρόμο;

Κύριε Γιώργο. Είμαι ένας νέος αθυρόστομος και επιθετικός. Από πιτσιρικάς βρίζω σα νταλικέρης και γι' αυτό το λόγο ελάχιστοι με κάνουν παρέα. 

Ήθελα από καιρό να σας γράψω ένα γράμα αλλά επειδή είμαι πολύ κωλόπαιδο φοβόμουν μη με παρεξηγήσετε. 

Οι γονείς μου είναι δημόσιοι υπάλληλοι διορισμένοι από κάποιον μαλ@κα σαν και του λόγου σας εδώ και 25 περίπου χρόνια.
Ο μπαμπάς στη ΔΕΗ και η μαμά στην ΕΥΔΑΠ. 
Για 24 χρόνια περνούσαμε καλά. 

Και ξαφνικά ήρθατε εσείς Κύριε Γιώργο και μέσα σε ένα μόνο χρόνο τα κάνατε μπου@#έλο. Κάθε μέρα έπαιρνα χαρτζιλίκι ένα 20άρικο ατ ληστ και απ' όταν τους κόψατε τα δώρα παίρνω τ' αρ@#δια μου. 

Ο πατέρας μου έχει πάθει κατάθλιψη και η μάνα μου παίρνει τα ηρεμιστικά με τις χούφτες. Εγώ δε μπορώ να σταυρώσω ούτε μια γκόμενα γιατί δεν έχω φράγκο να την βγάλω για μια φραπεδιά και ο μεγαλύτερος αδερφός μου σταμάτησε το ταεκβοντο και το ποδόσφαιρο και το έχει ρίξει στο ποτό. 

Τα Σαββατοκύριακα σπανίως πηγαίνουμε στο πατρικό του πατέρα μου στη Σπάρτη γιατί η κωλοβενζίνα και τα γαμ@#ένα τα διόδια έχουν φτάσει στα ύψη. Κάθε μέρα στο σπίτι μου γίνεται της που#@νας το κάγκελο και σε λίγο μας βλέπω να σφαζόμαστε. Με δύο κωλομισθούς ποιος να πρωτοφάει. Πέντε στόματα είμαστε. Ξέχασα να σας πω ότι έχω και μια μικρότερη αδερφή. Εμείς δε δουλεύουμε. Εγώ τώρα θα πάω φαντάρος και ο αδερφός μου σπουδάζει πληροφορική στην Πάτρα. 

Τα μπικικίνια δε φτάνουν γιατί μας έχετε γα@#σει στους φόρους και στις αυξήσεις. Τώρα που έρχονται οι Δημοτικές θα ψηφίσω για δεύτερη φορά αλλά πλέον δεν την ξαναπατάω..Την πρώτη φορά που σας ψήφισα πιάστηκα πολύ μαλ@#ας αφού πίστεψα ότι λεφτά υπάρχουν. Τώρα που κατάλαβα πόσο ξεκ@#$@ρηδες είσαστε όλοι σας θα πάρετε τ' αρ@#δια μου. Όταν με το καλό τελειώσω με το στρατιωτικό μου ελπίζω να έχετε ξεκουμπιστεί. 

Το ξέρω ότι είναι απίθανο να πάρετε έτσι εύκολα δρόμο αφού από τα λίγα που ξέρω οι Ευρω-πέη και οι Αμερικανοεβραίοι σας συμπαθούν ιδιαιτέρως. Απλά ελπίζω ότι αργά ή γρήγορα θα καταλάβετε τις μαλ@#ιες που έχετε κάνει και θα πάτε στο δια@λο απο μόνος σας. Και επειδή δεν πολυπιστεύω ότι η χώρα θα σωθεί απο μαλ@#ες σαν κι εσάς και στο τέλος παρά τις θυσίες που κάνουμε το κ@βλί δεν το γλιτώνουμε θέλω να σας κάνω μια τελευταία ερώτηση..

Τι θα πάρετε μια που δεν παίρνετε δρόμο;
by Drakontas

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Ράβω κελεμπία...


-Τι ήταν αυτό που με βρήκε Λεωνίδα μου! Που να μην έσωνα ν΄ασχοληθώ με το βρωμότοπο. Διακινδύνευσε η σωματική μου ακεραιότητα… Θ’ άφηνα 3 παιδιά ορφανά… Ας όψεται η καχυποψία μου.

-Τι έπαθες βρε φιλενάδα;

-Άκουγα αυτή την ιστορία με τον επενδυτή από το Κατάρ και κάτι δεν μου πήγαινε καλά…Οικόπεδο 4άρι αγοράζεις Λεωνίδα μου και ξεσκίζεσαι να το μετράς και να ψάχνεις τίτλους…Άσε τι πασαλάκι χώνεις στο έδαφος! Και ήρθαν αυτοί με τις βαλίτσες και πρώτα ανέφεραν το ποσόν που θέλουν να ξοδέψουν και μετά υπέγραψαν στο φλου; Μπερδεμένα μας τα λένε! Άσε που ο επενδυτής μου έμοιαζε και με κάποιον από την Αγιά Βαρβάρα…Μωρέ που τον ξέρω, πού τον ξέρω αυτόν; Λες νάναι μούφα η ιστορία σαν το έργο με το Βουτσά και τη Σαπουντζάκη…

-Ε όχι! Μην το φτάνεις μέχρι εκεί…Νισάφι η καχυποψία.

-Αυτό μου είπαν Λεωνίδα μου και τα φιλαράκια μας αλλά στο πιο άγριο…Την ξέρεις δα την γλωσσάρα της Άγκης… «Η πατρίδα μας βελάζει και εσύ το χαβά σου. Τι να πρωτοκάνει και αυτός ο Γιώργος! Άμα δεν έχει σύμμαχο ούτε τον λαό. Ντροπή σου!»

Και μπαίνει και ο Γιάννης ο οικονομολόγος στη συζήτηση και λέει «Έπεσαν τα σπρέντ!», «Τα βλέπεις;» λέει η Άγκη με νόημα…Και σαν να μη έφταναν αυτά, ακούω και τον Αφτιά στην τηλεόραση να λέει «κάθε είσοδος επενδυτή στη χώρα μας είναι και ένα χαστούκι στη τρόικα». Αυτό ήταν! Κάτι το μίσος που έχει φωλιάσει μέσα μου, κάτι το ότι εκτέθηκα στους φίλους και ήθελα να κάνω την καλή για να γλιτώσω και από τη γλωσσάρα της Άγκης, ρίχνω την ιδέα. Δεν ντυνόμαστε Άραβες επενδυτές; Αν η εικόνα με το παπούτσι στη ΔΕΘ ταξίδεψε στα πέρατα, φαντάσου η παρουσία των επενδυτών να μετράνε το Ελληνικό. Για ένα χαστούκι στην τρόικα ρε γαμώτο!

Πέφτει η ιδέα, κοιταζόμαστε αναμεταξύ μας… Κολλάει η ματιά μου στο φίλο μας τον Αβραάμ. Δεν τον λες και Σουηδό, να το πω διακριτικά…Την έχει την τρίχα του (και αρκούδα τον λες), το έχει και το μελαψό του, την έχει και την κοιλάρα της καλοπέρασης. Μια χαρά επενδυτής από το Κατάρ! Να μη σου τα πολυλογώ άναψαν τα χέρια από τις μοδίστρες στο Ατελιέ του Laskaris και της Contessina της Άγκης διπλοβάρδια…Τόση κελεμπία! Και νάχεις και τη Νίκη να λέει «καλύτερα σε γραμμή Α για να ’χει αέρα» και τον Λουκά «Στην δικιά μου θέλω το ένα μανίκι άλλο χρώμα για να ’ναι ιδιαίτερη» και η Άντα «βάλε και λίγα σβαρόφσκι γύρω από το λαιμό για να μου χαρίζει λάμψη». Στην κοσμάρα του ο καθένας!

Και το πρωί κατεβαίνουμε πομπή στο Ελληνικό. Και νάχει ένα μποτιλιάρισμα! Και μεις με το μέτρο στο χέρι. Ένα σπασμένο έφερε ο Πάνος. Τι να πεις! Μια δουλειά ανέλαβε ο άχρηστος! «Άσε θα το μετρήσουμε με δρασκελιές» είπε ο Γιάννης. Και νάχουμε έναν ενθουσιασμό, μια ορμή…

Δεν περνάει πολύ ώρα Λεωνίδα μου και βλέπουμε από το βάθος του Φαλήρου κόσμο να καταφθάνει…Πλάκωσαν οι επενδυτές! Σκεφτήκαμε περήφανοι για την ιδέα μας. Είδες λίγο βοήθεια θέλουμε και να τα αποτελέσματα! Σήμερα κηδεύεται η τρόικα! Φώναξε επαναστατικά η Ιωάννα. Και όλο πλησίαζε κόσμος και λαός Λεωνίδα μου…Κι όσο πλησίαζε κόβονταν τα φτερά μας. Μπροστά μπροστά η Παπαρήγα. Γαμώ τις επενδύσεις μας, γαμώ! «Δεν θα αφήσουμε τον καπιταλισμό…», παραδίπλα ο Τσίπρας «φτάνει η ατίμωση του λαού…», ο Δήμαρχος του Ελληνικού «ξεκινάω απεργία πείνας» (θα πάρουμε και άνθρωπο στο λαιμό μας)... Και νάταν μόνο αυτοί! Κάτσε και μέτρα Λεωνίδα μου… Σύλλογος ΓΤΔΤΠ για την Διατήρηση Της Πικροδάφνης καθώς τα κράσπεδα της παραλιακής είναι τίγκα στην πικροδάφνη, ΣΦΤΕ Σύλλογος Φίλων Των Εξωγήινων γιατί όπως μας εξηγούσαν ουρλιάζοντας υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι η εξωγήινοι χρησιμοποιούν την πίστα προσγειώσεων, ΣΘΣΟ Σύλλογος Θυμάτων Στο Οδόστρωμα δεδομένου ότι στο σημείο εκείνο έχει ένα σωρό εκκλησάκια-τάματα από δυστυχήματα, χειμερινοί κολυμβητές που φώναζαν «θέλουμε τις ακτές ελεύθερες για να κολυμπάμε», παιδάκια από γειτονικό παιδικό σταθμό να ανεμίζουν ελληνικές σημαίες στα χέρια, μάνες να φωνάζουν «που θα παίζουν τα παιδιά μας;».

Να και ο Κούγιας! Μη με ρωτήσεις τι δουλειά είχε ο Κούγιας! Φώναζε «Γεννήθηκα στην Πετρούπολη, είμαι αυτοδημιούργητος, έχω παραστεί σε 28347 δίκες…» και παραδίπλα ο Ντάβλας με τη Βάνα Μπάρμπα να ποζάρουν δίπλα στο φίλο μας Αβραάμ-Άραβα επενδυτή και η Τζούλια Αλεξανδράτου να δηλώνει στο Star «γυρίζω τσόντα με θέμα χαρέμι» και σαν να μην έφταναν αυτά πλακώνουν και οι φορτηγατζήδες με λοστάρια «Ο αγώνας συνεχίζεται. Θα σας κάψουμε ζωντανούς». Παναγία μου! Θες πας γυρεύοντας να λαμπαδιάσει η κελεμπία; Αγριάνθρωποι Λεωνίδα μου… «Βρε δικοί σας είμαστε μη βαράτε» φώναζα η καψερή. Καταπάνω η Παπαρήγα «Το δίκιο του εργάτη». Βρε μη βαράτε, πατριώτες είμαστε. Ανάβουν κάτι βαρέλες Λεωνίδα μου… Και κόβουμε πέρα! Και τρέχουμε και ακόμα τρέχουμε! Που να μην έσωνα να δηλώσω την καχυποψία μου… Και άβολη η κελεμπία στο τρέξιμο Λεωνίδα μου. Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που μας ήρθε να δηλώσουμε επενδυτές σε τούτο το βρωμότοπο… Δεν θα γίνουμε άνθρωποι Λεωνίδα μου. Ποτέ! Ο επενδυτής από το Κατάρ μας μάρανε…
By Rea Vitali

Με γραπτό υπόμνημα θα απαντήσει ο Κ. Καραμανλής στην Προανακριτική για το Βατοπέδι (πρρρρρρρρρρ...)


Με γραπτό υπόμνημα σκοπεύει να ανταποκριθεί στην κλήτευση της κοινοβουλευτικής προκαταρκτικής επιτροπής για την υπόθεση του Βατοπεδίου ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο σημερινός Τύπος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το «περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού» που επικαλούνται τα μέσα ενημέρωσης, ο κ. Καραμανλής «θα δείξει ότι σέβεται την προανακριτική επιτροπή αλλά δεν θα παραστεί προσωπικά».
Στο υπόμνημά του θα επαναλαμβάνει τις θέσεις που είχε εκφράσει δημοσίως όταν ήταν πρωθυπουργός όπως τον Δεκέμβριο του 2008, όταν ο κ. Καραμανλής είχε αναγνωρίσει ότι «ήταν σκανδαλώδης υπόθεση την οποία αρχικά είχε υποτιμήσει και άργησε να αντιληφθεί τις διαστάσεις της».
Στα δημοσιεύματα προστίθεται ότι από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού θεωρούν ότι πρόκειται για μια μεθόδευση από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, η οποία έχει πολιτική σκοπιμότητα, να πλήξει τον κ. Καραμανλή αλλά και τη Νέα Δημοκρατία στο δρόμο προς τις δημοτικές εκλογές και παράλληλα να αποστρέψει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης από τις εξελίξεις στην οικονομία.

Ο μπουχέσας έκλασε
ΔηθεΝΔημοκρατία

Παρτε του πισω...τα πτυχια και τα ντοκτορα του....


Παρτε του πισω  πτυχια και ντοκτορα.Δεν το βλεπει κανεις τoν πανικο που τον διακατεχει :
O ανθρωπος μπροστα στο αδιεξοδο που εχει φερει την Ελλαδα με τους πειραματισμου του και τη σιγουρη πλεον αποτυχια του εχει γινει ο υπ'αριθμον 1 κινδυνος για τους Ελληνες πολιτες.
Δεν ειναι δυνατον ολοι οι μοσχοαναθρεμενοι φιλοι του Γιωργου να πειραματιζονται "στου κασιδι το κεφαλι".
ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

IQ ραδιQ - οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν το έκαναν φοβούμενες το πολιτικό... κόστος!


Παρακαλείται ο κυβερνητικός στόκος που πιπιλάει την καραμέλα περί πολιτικού κόστους, να λάβει γνώση του ότι σε αυτό ακριβώς το κόνσεπτ βασίζεται το πολίτευμα της αντιπροσωπευτικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, καθώς αυτό το κόστος είναι που ορίζει την εκλογική προτίμηση προ της κάλπης.

Το να περιφρονείς λοιπόν το πολιτικό κόστος, αντιστοιχεί με διακωμώδηση της αντιπροσώπευσης, περιφρόνηση της λαϊκής εντολής και κατά συνέπεια συνιστά εκλογική νοθεία με απόπειρα για βίαια αλλοίωση του πολιτεύματος.

IQ ραδιQ... όξω ρε μπούλη τρίβλακα!
Ο  στόκος περιφρονεί το κόστος...

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Αξιοπρέπεια ....


Στην ιστορία είναι σίγουρο ότι ο ηρωισμός και η αξιοπρέπεια ξεχωρίζουν ως πολιτικές συμπεριφορές, όμως αγνοούμε το κατά πόσο είναι πλειοψηφικές ή μειοψηφικές.

Τελευταίο επεισόδιο αξιοπρέπειας και ηρωισμού εν καιρώ ειρήνης είναι η περίπτωση της Δεξιάς Κυβέρνησης της Ουγγαρίας, που όμως διερμηνεύει πραγματικά το λαϊκό αίσθημα απέχθειας προς τους σατραπίσκους του ΔΝΤ.

Σκέπτομαι πόσο σημαντική θα ήταν η πρωτοβουλία αυτής της χώρας για τη συσπείρωση και συνεργασία όλων των χωρών που απειλούνται από τους διεθνείς τοκογλύφους. Κι ακόμη πόσο ουσιαστικότερη θα ήταν μια τέτοια κίνηση σε σχέση με την παραγοντίστικη και αυτάρεσκη κινητικότητα του δικού μας, Φιλέα Φογκ - Παπανδρέου, που κάνει τον γύρο του κόσμου κάθε 8 ημέρες νομίζοντας ότι κάτι κάνει...

Ή πληρώνεις ή... δεν πληρώνεις


Ο λογαριασμός του μνημονίου δεν βγαίνει....

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Ζεί ανάμεσα μας..

...Κατόπιν ο Ομπάμα, το γεράκι του ορίζοντα, είπε στον Jeffrey, το φτερωτό δούλο : Υπήκοε του Ομπάμα και του Νετανιάχου, πήγαινε γρήγορα , εξόντωσε τον εχθρό που έχεις δει. Εξόντωσε μισθωτούς και συνταξιούχους.

Με αυτές τις εντολές, ο Jeffrey έφυγε με το φτερωτό πράσινο Ήλιο του για να εντοπίσει τον εχθρό από αέρος. Στα μισά της διαδρομής ο ήλιος έπαθε βλάβη. 

Έτσι ο Jeffrey, ο φτερωτός δούλος, πέταξε προς τον ορίζοντα με το δανεικό δίσκο του Ομπάμα. Κι απο εκείνη την ημέρα και στο εξής, ονομάστηκε ''Το μεγάλο δουλικό των ουρανών''

Πετώντας με τον δανεικό φτερωτό δίσκο στον ουρανό, ο Jeffrey εντόπισε μισθωτούς και συνταξιούχους και εξαπέλυσε εναντίον τους μια ''θύελλα'' που δεν μπορούσε να γίνει αντιληπτή ούτε μέσω της ακοής ούτε μέσω της όρασης, μολονότι προκαλούσε αστραπιαίο θάνατο.

Στα ύψη των ουρανών, απο το φτερωτό δίσκο, είδε ο Jeffrey τον εχθρό και εφόρμησε πάνω του ύπουλα ερχόμενος από πίσω. Απο την πλώρη εξαπέλυσε εναντίον τους μια ''θύελλα'' την οποία δεν μπορούσαν ούτε να τη δούνε με τα μάτια τους ούτε να την ακούσουν με τα αυτιά τους. Προκάλεσε το θάνατο όλων, μισθωτών και συνταξιούχων μέσα σε μια στιγμή. Ούτε ένας δεν έμεινε ζωντανός..
by Drakontas

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Τρόμαξε το μάτι μου.


Και τρόμαξε και άσπρισε!! Βλέποντας όλον αυτόν τον οργασμό!!
Εντός και εκτός χώρας. Συναντήσεις, επαφές, αγκαλιές.
Εξαγγελίες προγραμμάτων και συμφώνων.
Σύσσωμο το κυβερνητικό σχήμα εν δράσει!!
Συνεντεύξεις, συμβούλια, επιτροπές. Ολοι στον αγώνα, εκτός από μερικούς!!
Αρχίζουμε με Γιωργάκη και τις συναντήσεις-συνομιλίες του με: αντιπρόεδρο ΗΠΑ, Κλίντον, ορθόδοξο αρχιεπίσκοπο Αμερικής, πρωθυπουργούς ή προέδρους   Ιορδανίας, Τουρκίας, Αλβανίας, Γεωργίας, Κύπρου, Σκοπίων, Σερβίας, Ιράν, Παλαιστινιακής Αρχής, Κατάρ, ομογένεια Αμερικής!!!
Μίλησε και στους μασόνους του οικονομικού club της Ν.Υόρκης ( χιλιάρικο  η είσοδος. Δεν τα πήρε ο Γιωργάκης,όμως, να καλύψουμε και καμμιά τρύπα!!).
Επαινος του αξίζει. Οχι σαν τον άλλον, τον τεμπέλη-Φυγά!!
Μη ρωτήσετε για το περιεχόμενο των συζητήσεων!!
Αυτό θα το λουστούμε, εν καιρώ!!
Και μέσα πάμε καλά!! Καθένας υπουργός έχει και κάτι να εξαγγείλει:
- Μαγκριώτης και Μπιρμπίλη θα αλλάξουν τη συμπρωτεύουσα!! Με καμμιά 30αριά έργα για τα επόμενα 15 χρόνια!!
- Ρέππας, χτες ξεμπέρδεψε με τα φορτηγά.Την άλλη βδομάδα με τα τραίνα.
- Σκανδαλίδης θα μοιράσει τις μισές αγροτικές επιδοτήσεις από τον Οκτώβρη και τις άλλες μισές πριν τα χριστούγεννα.
- Χρυσοχοίδης εκπονεί νέο "σύμφωνο για την ανάπτυξη". Ο υπολοχαγός του,
- Ρόβλιας ετοιμάζει το επιτελικό "σχέδιο κατά της ακρίβειας". 
- Κατσέλη ρίχνει στη μάχη κατά της ανεργίας, επτά παρακαλώ,προγράμματα.
- Πάγκαλος ετοιμάζει β΄ φάση συγχωνεύσεων καταργήσεων δημ.επιχ/σεων.
- Λοβέρδος παραγγέλνει σε διοικητές νοσοκομείων να περικόψουν τις δαπάνες κατά 20% και τους παροτρύνει να παραπέμπουν κάθε επίορκο γιατρό, και μόνο με απλή υπόνοια χρηματισμού.
- Βενιζέλος ολοκλήρωσε-αποδέχτηκε την πώληση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά.
- Κουσελάς το παίζει αφεντικό-ειδικός της περαίωσης.
- Δρούτσας τα είπε ένα χεράκι με Νίμιτς και ακολουθεί τον Ηγέτη του παντού.
- Ραγκούσης ψάχνει τρόπους να "πρασινίσει ο χάρτης", με το βλέμμα σε νέο εκλογικό νόμο.
(Πριν αρχίσω τα βρισίδια, θέλω να σημειώσω την αντίδραση του υπουργείου Δικαιοσύνης, με τις μαλακίες που ετοιμάζουν εκείνοι στο Οικονομικών, σε ότι έχει σχέση με την διαφημιζόμενη "αυτόφωρη διαδικασία παραπομπής" για φορολογικές παραβάσεις και την επιμήκυνση του χρόνου παραγραφής φορολογικών αδικημάτων. Μπράβο, Καστανίδη.
Μπράβο και στην Αννούλα Διαμαντοπούλου και τους υπόλοιπους στο Παιδείας που ανακάλυψαν 1.000 αιώνιους φοιτητές που υπενοικίαζαν δωμάτια στις εστίες και για τους 4.800 εκπαιδευτικούς που λούφαζαν δήθεν αποσπασμένοι και τους έστειλαν στις τάξεις).
Και τώρα στο...λούσιμο:
Εύγε παιδιά. Σας βρίσκω μέσα σε αλλεπάλληλους οργασμούς.
Αυτοϊκανοποιήστε. Αντιγράφετε. Επαναλαμβάνετε. Κοροϊδεύετε.
Για να "αναμορφώσετε" Αθήνα και Θεσ/νίκη χρειάζεστε τόσα, που ούτε στον ύπνο σας δεν μπορείτε να τα δείτε. Λεφτά να βρείτε δεν μπορείτε.
Μπορείτε,όμως, να υποσχεθείτε!! Απ΄το τάξιμο δεν έπαθε κανείς τίποτα.
Απ΄το δόσιμο έπαθε!!
Ο Χρυσοχοίδης είχε την ευθύνη του τομέα Ανάπτυξης, όντας αντιπολίτευση.
Το πρόγραμμα που είχε καταστρώσει, γιατί δεν το εφάρμοσε 11 μήνες;;
Υπονόμευε την Κατσέλη;; Το κρατούσε για την πάρτη του;;
Δεν βαρεθήκατε να μας δουλεύετε;; 
Πότε και πόθεν κ.Σκανδαλίδη  αποφάσισες να μοιράσεις χρήμα;; Εκεί που πήγες στας Βρυξέλλας, τους είπες πως έχουμε εκλογές και πρέπει να δώσουμε έγκαιρα-προεκλογικά το χρήμα;;
Πόσα ακόμα θα κόψεις ρε Λοβέρδε;; Πόσα νοσοκομεία θες να κλείσεις;;
Τόσο ψηλός και δαπανηρός είναι ο πατριωτισμός σου;; !!!
Πόσο θα μας κοστίσει ακόμα;;
Και ποιός σου είπε πως η απλή υπόνοια ενός γραφειοκράτη ή εμπαθούς ή ανίκανου, διορισμένου από σένα, οργάνου που λέγεται Διοικητής νοσοκομείου νομιμοποιείται, χωρίς αποδείξεις και διαδικασίες, να παραπέμψει-κατηγορήσει σπιλώσει έναν γιατρό ή έναν νοσηλευτή;;
Συνταγματολόγος είσαι ή Δικτάτορας;;
"Τολμηρή" χαρακτήρισε ο αμερικάνος αντιπρόεδρος, την ηγεσία Γιωργάκη. Συμφωνώ.
Χρειάζεται τόλμη να διαφεντεύεις τους Ελληνες.
Με καμμιά χιλιάδα Γενίτσαρους-Συνεργάτες, ένα πλήθος οικείων ΜΜΕ, ένα σωρό παπαγάλους φιλόδοξους και μισθωμένους , μηχανισμούς βίας έτοιμους, συνδικαλιστές τύπου Παναγόπουλου και Παπασπύρου, μπορείς να είσαι...
...τολμηρός!!
Οσο οι πολίτες απλά παρακολουθούν τις μπουλντόζες που επευλαύνουν και δεν στήνουν οδοφράγματα, τόσο ο Γιωργάκης θα γίνεται πιο τολμηρός και άλλο τόσο οι δικοί του θα μας ταίζουν "θα" και "---τά"!!

Όχι στην αύξηση του ΦΠΑ...


Άλλους τρόπους για αύξηση των εσόδων ψάχνει το George,
αφού μιλώντας στο Ροιτερς απέκλεισε το ενδεχόμενο αύξησης του ΦΠΑ.
Να δείς τελίκά, που θα αντί να τον αυξήσουν, θα βάλουν ΦΠΑ στον ΦΠΑ!!!!

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Άλλο επενδύσεις... κι άλλο να μας γδύσεις!


Που τις είδε τις ευκαιρίες για να επενδύσει κανείς στην χώρα;
Υποστήριξε ότι η Ελλάδα έχει αλλάξει!
Α, σ' αυτό σωστό... από ψωροκώσταινα... γίναμε ψωροgeorgαινα!
Μεταξύ άλλων είπε πως ξέραμε ότι θα έρθει η ύφεση και παρουσίασε
το αναπτυξιακό πλάνο για τα επόμενα χρόνια, λέγοντας
πως αν πωληθεί η δημοσία περιουσία... θα ξοφλήσουμε το χρέος.
Από το "Τσοβόλα δωσ' τα όλα" στο "George ξεπούλησε τα όλα". 
by ta anthi tou kakou

Δεν χρεοκοπούμε... απλά πτωχεύουμε!


Φαβορί η χώρα μας για χρεοκοπία!
Παρά τις προσπάθειες που κάνει το George στις ΗΠΑ,
η Ελλάδα συνεχίζει να έχει τις περισσότερες πιθανότητες για χρεοκοπία,
σύμφωνα με την τριμηνιαία  δημοσκόπηση του Bloomberg, ο
ι αναλυτές υποστηρίζουν την... χρεοκοπία μας σε ποσοστό 63%!!!
Μεταξύ μας, χέστηκα αν η χώρα δεν χρεοκοπήσει... αφού εγώ έχω ήδη πτωχεύσει!

Πολυκατοικία... κι αηδία!


Ε, πια, νισάφι! Σαν τους κακούς κληρονόμους τσακώνονται ΝΔ και ΛΑΟΣ για την πολυκατοικία και τους ενοίκους. Κόντρα στη Βουλή με Κεφαλογιιάννη και Καρατζαφέρη. "Σας θέλουμε πίσω στην πολυκατοικία, παρά το ότι ψηφίσατε το Μνημόνιο" και μετακομίσατε, έλεγε ο Κεφαλογιάννης στον Καρατζαφέρη. Αηδία!!! Αντί να μαλώνουν για το πάπλωμα, δεν κοιτάνε να πληρώσουν τα "κοινόχρηστα" που ξεπληρώνει ο ελληνικός λαός; Αηδία!

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Κίνητρα... για Φοροδιαφυγή!

Ωραία η περαίωση που σχεδιάζει το υπουργείο...
Οι μεγαλοοφειλέτες απαλλάσσονται έως και 95% από τις προσαυξήσεις των προστίμων,
αλλά και από τις ποινές φυλάκισης  με τις οποίες απειλούνταν για αδικήματα εικονικών τιμολογίων, απόκρυψης φορολογητέας ύλης κ.α.
Συγχαρητήρια!!!
 Από τη μία διαφημίζουμε την πάταξη της Φοροδιαφυγής
και από την άλλη τους επιβραβεύουμε... με χάδια.
Πάλι ο μισθωτός και ο ευσυνείδητος θα την πληρώσει την νύφη!
Μια ζωή οι μ@λ@κες της υπόθεσης.

Ο Α-τζαμι-ς!


Πήρε φόρα ο "μπουμπούκος" κι είπε πως ακόμη κι αν χτιστεί το Τζαμί...
 θα το γκρεμίσει! Αυτό μας μαράνε...
Τόσα λαμόγια και  αρπακτικά που ορκίζονται στο Ευαγγέλιο
και ρίξανε τη χώρα στο ΔΝΤ, αυτά δεν πιάνουν;
Τα τρώγανε... με τον σταυρό στο χέρι... 
by ta anthi tou kakou

Δεν το πιστεύω. Συνέληφθη "ράμπο" του ΣΔΟΕ με φακελάκι.


Τς, τς! Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω την είδηση, κύριε Καπελέρη.
Το "αδιάφθορο" σώμα χρηματίζεται;
Αποκλείεται, μήπως συνέβη σε άλλη χώρα...
Κι όμως, "ράμπο" ζήτησε  30.000 χιλιάδες φακελάκι για να καλύψει
πισινάτους και σκαφάτους στους Παξούς.
Αντί να βγαίνουμε στα κανάλια και να ζητάμε επαίνους,
ας κοιτάξουμε λίγο και τους διεφθαρμένους....
by ta anthi tou kakou

Πόθεν χωρίς έσχες...

ΞΑΝΑ τα μάτια (μας)…γουρλωμένα. Όπως κάθε χρόνο, τέτοιες μέρες. Έκπληξη κι ύστερα τίποτα. Για το χρήμα και τις περιουσίες. Για τα κέρδη και τα αγαθά των πολιτικών μας. Με πάνω - πάνω τους (υπερ)έχοντες, κατέχοντες, τρώγοντες, πίνοντες, φοροδιαφεύγοντες και ουδέν περί του «πόθεν» δηλώνοντες.

ΠΛΟΥΤΟΣ, χλιδή και χρήμα. Περιουσίες που εξασφαλίζουν ....
εαυτούς και επιγόνους. Αγωνία μη δεν φύγουν πλουσιότεροι απ’ την ενασχόληση τους με τα κοινά. Το δείχνουν και το βλέπουμε. Ωστόσο, πέρα απ’ την ετήσια καταγραφή των περιουσιών τους σ’ ένα χαρτί, υπάρχει και η αλήθεια. Την ανιχνεύει ο πολίτης με το αισθητήριό του. Τη «βλέπει» με τα μάτια της ψυχής του. Μετράει τα προνόμια των πολιτικών μας, καταγράφει τη «βουλιμία» τους για προνόμια και ψήφο «ανταποδοτική», τη δίψα τους για βόλεμα προσωπικό, φίλων και συγγενών και τη μανία τους να κληροδοτήσουν το «επάγγελμα» στα παιδιά τους.

ΜΙΑ μέρα το χρόνο κρατάει η αγωνία τους. Μια φευγαλέα στιγμή όσο να ρίξεις μια ματιά στο «έχειν» τους κι ύστερα σιωπή και λήθη για την προέλευση των αγαθών, τη φύση και τον χρόνο κτήσης τους, για «δραστηριότητες» των κυρίων (και κυριών) που νομοθετούν και…χύνουν μαύρο δάκρυ για τον λαό και τη φτώχια του. Άνθρωποι που δεν ένιωσαν ποτέ τους την αγωνία του μεροκάματου, τη στενοχώρια του ενοικίου…

ΜΙΛΗΣΑΝ και για ανάρτηση του «έχειν» τους στο Ιντερνέτ, αλλά το θέμα «κόλλησε»(!;) στη σωτήρια ασπίδα των προσωπικών δεδομένων. Μας εξόργισε η «είδηση», σκεφθήκαμε πόσο είναι το «επάγγελμα» προσοδοφόρο, διερωτηθήκαμε γιατί να’ ναι το βουλευτιλίκι τόσο ελκυστικό και πήγαμε για ύπνο. Αυτό μπορούμε, αυτό κάναμε.
(ΞΑΝΑ)μάθαμε, λοιπόν, για τις περιουσίες των κ.κ. Καρατζαφέρη, Καραμανλή, Σημίτη. Για τα αμύθητα πλούτη του κ. Αλαβάνου, για την περιουσία του κ. Βουλγαράκη και του κ. Σηφουνάκη, για τα 27 ακίνητα της κας Νταλάρα και για τα πέντε (5) αυτοκίνητα της κας Γκερέκου. Για σπίτια πολιτικών μας στις Βρυξέλλες (Παπουτσής), στη Γαλλία (Ντόρα), στη Ν. Υόρκη (Κυριάκος). Ματσωμένη η κα Βάσω, η κα Διαμαντοπούλου (με τον πάμπλουτο σύζυγο) και όσοι (κι όσες) «ξενιτεύτηκαν» για…χάρη μας ως ευρωβουλευτές.
ΑΦΗΝΟΥΜΕ τους «επαγγελματίες» του κοινοβουλίου μας να τα χαίρονται. Μόνο που μας…χρωστούν το «πόθεν». Τυραννικό γι αυτούς, λυτρωτικό για μας, ωστόσο, ποτέ πλήρες ως «πόθεν έσχες».

by Thanasis Nikolaidis

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Στο κελί 33..

..Για ένα όνειρο ζούμε σ' αυτή τη ζωή.
..ένα όνειρο τρελό..
..όνειρο απατηλό..
..να ξυπνήσω λέει ένα πρωί..
..και να σας δω πίσω από τα κάγκελα..
..απλές καθημερινές σκέψεις..
..ενός απλού ανθρώπου..
..που παλεύει για το μεροκάματο..
..που ποτέ δεν έκλεψε..
..κι όμως πληρώνει..

Δράστε ή σκάστε.....

Επέστρεψα λοιπόν μετά δακρύων και στεναγμών πίσω στο κλεινόν άστυ ή κοινώς κωλόπολη. Το διήμερο εις το βουνό απεδείχθη πολύ λίγο για να αποκαταστήσει την ψυχική και πνευματική μου ισορροπία η οποία διαταράχθηκε εκ νέου από τις δηλώσεις και τις υποσχέσεις του Καλαματιανού. Η μόνη  ικανοποίηση από την ομιλία του ήρθε με την αυτούσια χρησιμοποίηση μιας άλλης περυσινής ομιλίας αυτής του Γεωργίου του απατεώνος που έχω μόνιμα αναρτημένη σε βίντεο στο πλάι του ιστολογίου μου. Δεν θα μπω στο τρυπάκι να γίνω σχολιαστής και κριτής της αντιπολιτευτικής γραμμής του Αντωνάκη γιατί έχω πολύ σοβαρότερα ζητήματα να λύσω και δεν τρώω πλέον κουτόχορτο. Θα περιμένω την στιγμή που θα βρεθεί; κάποιος με βαριά βαρίδια, κάποιος που θα στείλει στο διάολο τους δυνάστες το ΔΝΤ και το εγκληματικό μνημόνιο τους. Που θα βάλει στη στενή τα λαμόγια και τους κλέφτες. Που θα ξεβρομίσει τον τόπο από τη σαπίλα..
Το τηλέφωνο χτυπάει. Στην άλλη γραμμή το αφεντικό μου..Αύριο θέλω να είσαι από τις 6 το πρωί στη δουλεία. Έχουμε ξεφορτώματα. 

Υπάρχει τέτοιος άνθρωπος; συνέχισα την σκέψη μου κλείνοντας το τηλέφωνο στον κερατά. Μήπως είμαι εγώ; Αν ήμουν πρωθυπουργός...αν ήμουν πρωθυπουργός έστω και για μια ημέρα θα...!@#$#%$%$%$

Σήμερα θα πέσω νωρίς για ύπνο. Αύριο το μεροκάματο περιλαμβάνει sex και βία. Πάω να ονειρευτώ πως είμαι ο σωτήρας της Ελλάδας..ο εθνικός λυτρωτής.. 

Τον τίτλο της ανάρτησης τον δανείστηκα από το σχόλιο ενός φίλου αναγνώστη που με προέτρεπε να δράσω ή να σκάσω..

Τον επιστρέφω πίσω σε αυτούς που πρέπει πραγματικά να το κάνουν..Εγώ άλλωστε είμαι ένας απλός βιοπαλαιστής. 

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ο τελευταίος των Τροικανών....


Αν είναι δυνατόν!
Ο επικεφαλής των επιτηρητών του ΔΝΤ -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας - τώρα λέει ότι έδωσαν λάθος συνταγή για την Ελλάδα.
Αυτό κι αν είναι καταστροφή.

Τόσα κυβερνητικά στελέχη έχουν επιχειρηματολογήσει υπέρ της συνταγής.
Τόσοι βουλευτές έχουν ξευτελιστεί ψηφίζωντας την.
Τόσοι υποψήφιοι για τις εκλογές έχουν δηλώσει ότι δεν θέτουν θέμα μνημονίου.
Τόσοι τηλε-δημοσιογράφοι και μη έχουν κάνει αναλύσεις επί αναλύσεων υπέρ του μνημονίου.
Τόσους τόνους μελάνι έχουν χύσει για τις θυσίες υπέρ πατρίδος και πίστεως.
Τόσα κατηγορώ σε όσους έλεγαν ότι η θεραπεία είναι χειρότερη από την ασθένεια.
Τόση ειρωνεία σε όσους έλεγαν ότι υπάρχει άλλος δρόμος.

Και τώρα; Θα κάνουν undo; E όχι βέβαια…

Ο Γιώργος θα συνεχίσει στο δρόμο που άνοιξε για τον οποίο στην πραγματικότητα κάνεις δεν τον υποχρέωσε, όσο και αν τον βολεύει να το λέει.

Έκανε τις επιλογές του και τώρα θα επιμείνει έστω και αν μείνει ο τελευταίος των Τροϊκανών.

Μαύρα μεσάνυχτα .... στις αρμοδιότητες των νέων υπουργών .... ακόμη...


Τι να πούμε τώρα... μακρυά απο τον κώλο μας ... και ας είναι .... (τα σχόλια δικά σας...)

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Σήκωσε το λάβαρο... της μεγαλοστομίας!


"Η Ελλάδα χρειάζεται μια ριζική επανάσταση" είπε με στόμφο και χτυπώντας το χέρι ο Αντωνάκης. Επανάσταση κατά του ΠΑΣΟΚ και κατά του Μνημονίου...
Αντωνάκη δεν κάνεις πρώτα επανάσταση με τους siemensσιασμένους, τους Βατοπεδινούς και τους λοιπούς κατεβασμενοπαντελονάκηδες... κι άσε το λάβαρο για... άλλους .

by ta anthi tou kakou

Απ την Κική κι απ την Κοκό ...

Ερχόμενος από την φτωχομάνα συμπρωτεύουσα (τρομάρα της) εις τα πάτρια εδάφη, το κλίμα που εσυνάντησα πραγματικά με εντυπωσίασε σφόδρα.
Η μαυρίλα της κρίσεως που υφέρπει εις τα ψυχάς και τα πρόσωπα των κατοίκων κάποιων συνοικιών της νύμφης του βορρά (πάει η μπόχα σύννεφο) εδώ δεν απαντάται και μένων εμβρόντητος συνεζήτησα το φαινόμενον μετά των άλλων φίλων.
Ομόφωνα συμφωνήσαντες οτι η κρίσις δεν ακουμπά σίγουρους μισθούς (με μαύρας αποχρώσεις), διεπιστώθη πως τούτη αύτη η αισιοδοξία οφείλεται και εις τας εκλογάς που επέρχονται. Διότι πως να το κάμνωμεν ο Έλλην το έχει μέσα του το σαράκι (ο δικός μου θα σώσει τον κόσμο) και ελπίζει πάντα.
Μετά μουτζώνων με τα δυο χέρια ρίχνει τα μπινελίκια. 
Άγαλμα έμεινα όμως συγχωριανοί από τας υποψηφιότητας τριών προσώπων που εντάσσονται εις τας προσωπικάς φιλίας  μου. Τρεις νέοι, τρεις φίλοι, τρία παιδιά που λέει και το ασμάτιον, κατέρχονται εις τον στίβον της σωτηρίας ημών, με διαφορετικούς συνδυασμούς.
Τι να κάμνω τώρα ο δυστυχής, που μόνον μια ψήφο διαθέτω. Όμως εντάξει μια ερώτηση χωρά εις τον έναν εκ των τριών.
"Αν σε ψηφίσω παίρνω μέρος στο δημοψήφισμα για την αποδοχή των μέτρων που πήρε η κυβέρνησις;"
Ο αρχηγός Παπαντρεου έτσι είπε, πως οι εκλογές θα έχουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος.
Ρε παιδιά μη μας βάζετε δύσκολα, που να πάρει και να σηκώσει.

Το κόμμα... για να φτύνεις!


"Είμαστε το κόμμα της ευθύνης",
 έλεγε και ξανάλεγε με φωνή ελαφρώς βραχνιασμένη. 
Κοίτα ποιός μιλάει!!! 
Αν κυβερνούσαν με ευθύνη... δεν 'χαν κανέναν να τους φτύνει!
Υπ-εύθυνοι φάνηκαν μόνο στη μάσα και στις μίζες... 
by anthi tou kakou

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΘΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΜΕ???


......ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΗ ΣΕ ΛΕΝΕ ΠΑΡΘΕΝΟΠΙΠΙΤΣΑ...
ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΛΥΣΣΑΡΑ...
ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΡΙΠΟΙΗΤΗ ΣΕ ΛΕΝΕ ΜΠΑΖΟ...
ΕΙΣΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ...
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΠΟΙΗΤΗ ΣΕ ΛΕΝΕ ΛΕΣΒΙΑ...
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΕΜΕ ???




...ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ...
ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΡΥΦΕΡΟΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΑΔΕΛΦΗ...
ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΜΠΟΝΕΤΙΚΟΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΧΑΛΒΑ...
ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΚΑΜΑΚΙ...
ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΑΝΤΡΑΚΛΑ...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΘΕΤΕ ???

Συλλογή...μαργαριταριών!!

- Mega-λεία δημοσιογραφία.
Φιλοξενούμενος των δύο φωστήρων,σήμερα το πρωί, ο δήμαρχος της ισπανικής "κομμουνιστικής" κωμόπολης  Μαριναλέντα (πληροφορίες στο διαδίκτυο).
Ερωτήσεις για φαγητό, γκόμενες, παπάδες, μπάτσους, φυλακές!!
Γραφικά άτομα με ανάλογες ερωτήσεις. Γνωστές γαρδένιες.
Ανοήτως περίμενα να τον ρωτήσουν πόσα παίρνει ένα έμμισθο παπαγαλάκι σε μια κομμουνιστική πόλη!! 
Ετσι,..για σύγκριση με μια σοσιαλιστική χώρα,σαν την δική μας!!
- Από την απραξία στη...μακακία.
Νούλα η ιστορία με το πλαφόν στα καύσιμα. Μπούμεραγκ.
Αυτά παθαίνεις,Μιχάλη μου, όταν η "σοσιαλιστική" συνείδηση...αυτορυθμίζεται!!
- Θυμάστε εκείνο το οργισμένο ερώτημα "ένας,μωρέ, δεν θα πάει φυλακή;;".
Σκεφτείτε νάναι ένας βενζινάς ή ένας καφετζής!!
- Διάσκεψη για την ανεργία. Οσλο. Συνδιοργανωτής το ΔΝΤ!!
Συστήνει στα κράτη να αυξήσουν τα επιδόματα ανεργίας και να προτιμήσουν μία μικρή αύξηση του χρέους τους για να αυξηθεί η κατανάλωση!!
Αδίστακτοι, Γιωργάκη.
- Είπα Γιωργάκης...και θυμήθηκα.Τι ευφράδεια, τι άνεση, σκετός ποταμός σκέψης και λόγου στη Διάσκεψη...στην αγγλική έκδοση!!
- Παράπονο: Ελειψες τόσες ώρες και δεν μούστειλες ένα mail!!
- Στη πρωθυπουργική συνέντευξη της ΔΕΘ υπάρχει μία παράδοση.
Την πρώτη ερώτηση να την κάνει δημοσιογράφος της τοπικής ΕΤ3.
Την δεύτερη ο Γ.Παπαχρήστος!!
Νέα, Λαμπράκης, Ψυχάρης, Σημίτης!!
Μιας και τόφερε η κουβέντα: ετοιμάζεστε για απολύσεις στο Βήμα;;
Αντε. Και στο κεφαλάκι σας.
- Νέος γραμματέας ο Μιχ.Καρχιμάκης. Με 85% !! 
Κρίμα. Λιγώτερο από τον Τσαουσέσκου!!
- Ο Πάγκαλος είναι εδώ. Ενιαίος και αδιαίρετος !!
- Συνέντευξη Παπακ/νου στον ALTER.
Ασφαιρα τα δημοσιογραφικά πυρά. Αδικαιολόγητα. Υποτελή;;
" Εάν κινδυνέψει η Ελλάδα (χρεωκοπία) κινδυνεύει η Ευρώπη, η Ευρωζώνη".
Καλέ μου υπουργέ. Θυμάσαι που "σου τάλεγα και μ΄άκουγες παράλογα";;
Γιατί προτιμήσατε μία αποικιοκρατική,τοκογλυφική και καταστροφική
σύμβαση και όχι ολίγο πολιτικό "εκβιασμό";;
Να πετύχουμε λιγώτερο επαχθείς όρους και μεγαλύτερα χρονικά
περιθώρια για την δημοσιονομική  προσαρμογή;;
Να προλάβει νάρθει και η Ανάπτυξη!!
Μάχαιρα αυτοί;;  Μάχαιρα κι εμείς!!
- Εκλογές Νοέμβρη. Δημοψήφισμα για τον Καλλικράτη. Είπε ο Γιωργάκης.
Συμφωνώ,...Δημοψήφισμα για το σύνολο της πολιτικής σου!!
- Νέο σενάριο επεξεργάζονται οι "πατριώτες".
Να αυξήσουν τον ΦΠΑ από 11% σε 13% σε  ΟΛΑ τα προϊόντα!!
(η υπογραφούλα που έβαλαν προβλέπει την μεταφορά του 30% των αγαθών και υπηρεσιών από το 11% στο 23%. Σε πρώτη φάση).
Τρόφιμα, δημητριακά, υπηρεσίες τουρισμού, υγείας, παιδείας κλπ. οδεύουν προς αύξηση!! Ανάλυση: ψωμάκι,τυράκι,κρομμύδια,εστιατόρια, ξενοδοχεία,ιατρικές εξετάσεις,γομολάστιχες!!
Επιβαρύνονται: η τσέπη μας, τα ασφαλιστικά ταμεία,η "βαρειά"βιομηχανία μας!!
Κι όσο εύκολα και...ανεμπόδιστα πας στο 13%, μπορείς να πας και... λίγο ακόμα...ψηλότερα!!
Αϊντε, λοιπόν!! Τις σβήστρες σας!!
- Ανέκδοτο
 Εάν ήμουν απλός πολίτης, θα διαδήλωνα κατά των μέτρων!! (Καταραμένες συμπτώσεις).
- Αίτημα: Περιμένω αποτελέσματα απογραφής δημ.υπαλλήλων.
Αναλυτικά!!

Μισθοί με κλήρωση!!!

Νέο τρόπο πληρωμών στο Δημόσιο ετοιμάζει η Κυβέρνηση.
Σύμφωνα με διαρροές, θα γίνεται κλήρωση σε κάθε υπηρεσία με την συμμετοχή των εργαζομένων κι ο νικητής θα παίρνει τον μισθό του μήνα.
Οι νικητές απ' όλες τις υπηρεσίες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε Τζακ Ποτ με έπαθλο μια πλήρη σύνταξη στα 87 τους! 
by  ta anthi toy kakoy.

Ρουφιάνες...με φάγατε..

Με φάγατε..ρουφιάνες.  Θα το φτιάξω όμως το δώμα στο χωριό μη χαίρεστε. Στα  τούβλα έχω μείνει αλλά που θα πάει θα πέσει και ο σοβάς.  Όλα αυτά τα χρόνια μου πρήξατε τα συκώτια. Έχεις άδεια;; έκραζε η μία, θα σε πάμε μέσα έσκουζε η άλλη..Δεν έχω άδεια άλλα τα 'χω γεμάτα ρε πατσαβούρες, απαντούσα και τους έδειχνα τα παντελόνια μου..Ανώμαλος...ανώμαλος φωνάζανε εκείνες και τρέχανε αλαφιασμένες. Πέντε φορές ήρθε η αστυνομία και άλλες τρεις η πολεοδομία. Αγανάκτησα κι εγώ, έβαλα την πινακίδα και από τότε βρήκα την ησυχία μου. Προγκήξανε οι ρουφιάνες αλλά εγώ δεν έχω μία για να το τελειώσω το ρημάδι..κι όπως πάνε τα πράγματα ούτε προβλέπεται να αποκτήσω. 
Με φάγατε φαρμακόγλωσσες. Θα ψοφήσω στην Αθήνα..

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Με βρήκε πάλι χάραμα..πέντε στο παρά κάτι .....

Έκατσα λοιπόν και το φιλοσόφησα. Δεν θα σώσεις εσύ την Ελλάδα ρε. Ούτε θα γίνεις ήρωας αν δουλεύεις σαν το μαλάκα από το πρωί ως το βράδυ. Κούλαρε ρε μαν που λέει και ο Μητσάρας. Με τέτοιο άγχος σύντομα θα δεις τα ραδίκια ανάποδα. Πόσο δίκιο έχεις φίλε.. Τα βράδια δε μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα. To τι Lexotanil έχω κατεβάσει δε λέγεται. Μετράω πρόβατα, μετράω γίδια, μετράω τους λογαριασμούς που χρωστάω, μετράω τις ώρες και τα λεπτά, 3 το πρωί και ο μορφέας δε με γουστάρει. Έχω δει 42 θρίλερ και 157 ντοκιμαντέρ. Μήπως να πάρω και ένα νταβόρ; που έλεγε και η συγχωρεμένη η γιαγιά μου..; Γυρίζω μπρούμυτα γυρίζω ανάσκελα, γυρίζω ανάποδα, κουβαριάζομαι με τα σεντόνια, παλεύω με τις σκέψεις μου. Σχεδόν εξαντλημένος εκεί γύρω στις 4 τα ξημερώματα πάνω που αρχίζουν να κλείνουν από μόνα τους τα βλέφαρα  με πιάνει αυτός ο καταραμένος ο τσιγαρόβηχας, το χτικιό όπως το αποκαλεί η μάνα μου. Ξυπνάει και η γυναίκα, ξυπνάει και η μισή πολυκατοικία, μπινελίκια και κατάρες ακούγονται στον ακάλυπτο, φάε μέλι, σκάσε ρε χτικιάρη,  δώστου οξυγόνο, ψόφα να ησυχάσουμε κι άλλα τέτοια όμορφα.. Το παίρνω απόφαση. Δεν κοιμάμαι και σήμερα. Φτιάχνω καφέ, ανοίγω το ραδιοφωνάκι χαμηλόφωνα και πέφτω πάνω στο Μάκη. Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια προλογίζει ο εκφωνητής. Για εμένα το έβαλε σκέφτομαι. Ο βήχας έχει σταματήσει, και οι φωνές απ΄τον ακάλυπτο σίγησαν. Η γυναίκα μου ξανακοιμάται και εγώ είμαι ακόμα στο κουπλέ.. Με βρήκε πάλι χάραμα πέντε στο πάρα κάτι..
by drakontas

Γυμνοσάλιαγκας ο εργασιακός...

Συναντάται σε όλους τους εργασιακούς χώρους και είναι η χαρά των αφεντικών. Γρήγορα καταφέρνει να φτάσει σε υψηλές και προνομιούχες θέσεις έρποντας και γλείφοντας. Έχει φοβερό ταλέντο στη ρουφιανιά την ψευτιά και τη συκοφαντία. Βεβαίως γυμνοσάλιαγκες υπάρχουν σε όλους τους χώρους και σε όλες τις κοινωνικές τάξεις και ομάδες. Εγώ όμως αναφέρομαι στον γυμνοσάλιαγκα τον εργασιακό ή συναδελφοφάγο ο οποίος και αποτελεί ενα απο τα χείριστα είδη. Είναι ζώον ερμαφρόδιτο που για να γονιμοποιηθεί απλώνει τη βλέννα του. Λόγω αυτής του της ιδιότητας προκαλεί σιχασιά και αηδία στο πέρασμα του, γλείφοντας και γεμίζοντας τον τόπο σάλια. Χωρίς βλέννα, άρα και χωρίς γλείψιμο ο γυμνοσάλιαγκας πεθαίνει. Έρποντας αργά αλλά σταθερά συνήθως καταφέρνει να φτάσει στους στόχους του. Είναι αδηφάγο ζώο και δεν χορταίνει ποτέ. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να του δώσετε όταν πατήσει την κορυφή. Τότε ξεχνάει την δυσκολία με την οποία ανέβηκε και τους τόνους σάλιου που κατανάλωσε και σταματάει να γλείφει. Αυτό είναι πάρα μα πάρα πολύ κακό. Σας βλέπω να ψάχνετε για άλλη δουλειά...Δώστε λοιπόν προσοχή στα σημάδια και μην αμελείτε να του λέτε πόσο ικανός και απαραίτητος  είναι. Μην τον πλακώσετε ποτέ στα μπουκέτα, και προπαντός μην τον πατήσετε.  Τα σάλια του είναι τοξικά και θανατηφόρα.

Ρώτησαν τον γυμνοσάλιαγκα πώς ανέβηκε στην κορυφή του βουνού, ενώ δεν έχει πόδια. Κι εκείνος απάντησε: Έρποντας, γλείφοντας και με τα κέρατά μου!
by drakontas

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Σπορά φωτοβολταϊκών, και αυτονομία στο μαντρί.

Τελείωσε αδερφέ αυτό ήτανε. Φώναξε το Μήτσο με την τσάπα ξερίζωσε τις ρημάδες τις βερικοκιές και τις ελιές και έλα να σπείρουμε φωτοβολταϊκά. Nα οργώσουμε την αειφόρο ανάπτυξη, να γίνουμε ΔΕΗ να τους αλλάξουμε τα φώτα και να πάμε μπροστά την Ελλάδα. Το μαντρί μην το χαλάσεις. Έχω κάτι πανελάκια εύκαμπτα, κοψοχρονιά θα τα πάρουμε. Κλιματισμό στα γιδοπρόβατα θα σου βάλω ρε. Ξέρω τι λέω μην πιάνεσαι κορόιδο, με 200KW μονάδα θα χεστούμε στο τάλιρο. Τα βάζω όλα υποθήκη παίρνω δάνειο λαδώνω για την άδεια και πάμε μαζί με τον Γιώργο να κάνουμε πράξη την πράσινη ανάπτυξη. Μιλάμε για μεγάλη μπίζνα..Όμως για περίμενε..

Μόλις τώρα μπροστά στα μάτια μου και εν μέσω του ντουμανιού από το τσιγάρο είδα ένα πολύ άσχημο όραμα. Σου το λέω και μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο. Είμαι αλαφροΐσκιωτος πανάθεμα με..και προληπτικός..πολύ προληπτικός. 

Ομαδικές αυτοκτονίες είδα, σαν τότε στο χρηματιστήριο..Μην τις βγάζεις ακόμα τις ελιές άσε με να ηρεμήσω, να φύγω από την έκσταση, να ξεδιαλύνει και το ντουμάνι και να το σκεφτώ λίγο καλύτερα..Μη σε πάρω και στο λαιμό μου ρε...
by drakontas

Φωτοβολταϊτόκωλοι .....

Κάποτε μας φώναζαν νερατζόκωλους, τώρα θα μας λένε Φωτοβολταϊτόκωλους μιας και όπως πάντα τσίμπησαν τα γατόνια να κονομήσουν.
Ὀπως καταλαβαίνετε η παπαριά πάει σύννεφο και δεν θα μείνει τίποτε όρθιο σε κάμπο και ραχούλες.
Το ανάλγητο κράτος των κρετίνων τα θέλει όλα και στο τέλος θα τα πάρει.
Όμως και λίγο μυαλουδάκι από τους κονομιστές ελληναράδες δεν βλάπτει, μην τα περιμένετε και όλα από τον βολευτή ρε παιδιά, ρίξτε και μια ματιά τριγύρω. Όταν θα βογκάτε θα είναι αργά, ούτε ο κομματάρχης που σας τα πάσαρε δεν θα σας σώνει.
Άντε με τις υγείες σας και καλές κονόμες.

Η επανάσταση του αυτονόητου... και του ανόητου!

Η συνθηματολογία τον μάρανε!!!
"Κάνουμε την επανάσταση του αυτονόητου. Τα αποτελέσματα ήδη τα βλέπουμε".
Το βιωτικό μας επίπεδο που έχει γυρίσει στο 1950...
η ανεργία που θα αγγίξει το 20% (σύμφωνα με τη ΓΣΕΕ),
οι συντάξεις και οι μισθοί που πετσοκόβονται...
αυτά είναι τα αποτελέσματα της Επανάστασής σου, George;
Μωρός κι ανόητος!

by ta anthi toy kakoy

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Yes Sir.....

YES SIR......

Του Τιμίου σταυρού...θαύμα


Εν τούτω ΝΙΛΑ!!!
Θαύμα...θαύμα!!!
Μεγάλη η χάρη του, κύριε ελέησον.
Πιστός είδε τον ίδιο τον τίμιο σταυρό και τον φωτογράφισε.
Οι ελπίδες για την σωτηρία πήραν σάρκα και οστά.
Ο σωτήρας είναι μαζί μας.
Μετανοείτε άπιστοι.
Τι άλλο θέλετε για να πιστέψετε;
Ο μόνος δρόμος για την σωτηρία είναι αυτός.
Ο ΤΙΜΙΟΣ σταυρός είναι εδώ.
Ζήτω το έθνος.
Ζήτω ο ΤΙΜΙΟΣ!!!
Ζήτω ο ΣΤΡΑΒΟΣ!!!

Εκκενώσεις βόθρων..

...\
Ανεβαίνοντας από Ραφήνα βρέθηκα αντιμέτωπος με ένα όχημα εκκενώσεως βόθρων και συνειδητοποίησα πόσο μου έχει λείψει η συγκεκριμένη μυρωδιά. Συγχωρήστε με για την ιδιόμορφη επιθυμία μου αλλά στο κέντρο που μένω εκκενώσεις δεν γίνονται. Αναρωτήθηκα λοιπόν που μπορεί να καταλήγει τόσο σκατομάνι. Έπειτα από πολύωρη εσωτερική αναζήτηση κατέληξα στο συμπέρασμα ότι οι κουράδες μας μετουσιώνονται όλα αυτά τα χρόνια σε πολιτικές υποσχέσεις. Υποσχέσεις ανεκπλήρωτες και ανούσιες, ψεύτικες και απατηλές, κενές περιεχομένου, κούφιες σαν κοπροφελλοί επιπλέοντες στην λεκάνη της τουαλέτας. Έτσι εξηγείται γιατί ήρθα και τουμπανιάστηκα προχθές το βράδυ. Τώρα ξεμπλέκεται το κουβάρι μιας παρολίγον τραγωδίας. Όχι, δεν έφταιγε ο ασχημάντρας για την κατάντια μου. Δεν ήταν η εικόνα του δήθεν ''εθνοσωτήρα'' που διέλυσε το ανοσοποιητικό μου σύστημα. Οι υποσχέσεις ήταν η αιτία. Οι υποσχέσεις που ακούω και τρώω χρόνια τώρα εναλλάξ και εκ περιτροπής από ανίκανους Πρωθυπουργούς σε εγκαίνια εκθέσεων, σε προεκλογικές εκστρατείες και περιοδείες περιφερόμενων θιάσων, υποσχέσεις υπουργών και βουλευτών, και εις έτη πολλά.. Τώρα καταλαβαίνω γιατί μου έχει λείψει η μυρωδιά των σκατατζίδικων. Είμαι δέσμιος των υποσχέσεων. Είμαι και εγώ ένα πρεζάκι της πολιτικής βοθρίλας..

''Άλλη μια εφιαλτική εβδομάδα ξεκίνησε με απεργίες φορτηγών και βυτιοφόρων, φήμες για αύξηση του ΦΠΑ, άνοιγμα σχολείων, και πλαφόν στην τιμή της βενζίνης''.

Μικρός ονειρευόμουν να γίνω φορτηγατζής. Είχα και ένα μικρό κόκκινο φορτηγάκι...και κουβαλούσα χώματα.. Σήμερα 40 χρόνια μετά κουβαλάω υποσχέσεις. Υποσχέσεις ανεκπλήρωτες, ψεύτικες και απατηλές..
by Drakontas

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

O ΓΑΠ ΣΤΟ ΟΣΛΟ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

ΓΑΠ στο Όσλο :

«Το αυγό είναι λευκό γι’ αυτό θα το βάψουμε μαύρο για να λευκανθεί περισσότερο». Αυτό είναι ένα λογικό άλμα στο παράλογο και ταιριάζει με τα λεγόμενα του ΓΑΠ στο Όσλο.

Οι γνωρίζοντες τα της Ελλάδας κοίταζαν κατάπληκτοι τον Έλληνα πρωθυπουργό να μιλά για την ανάγκη ύπαρξης κοινωνικού κράτους και την καταπολέμηση της ανεργίας.

Αυτός που με την κυβέρνησή του υπακούοντας τυφλά τις εντολές του ΔΝΤ και της ΕΕ (δηλαδή των διεθνών τοκογλύφων) διέλυσε τον κοινωνικό ιστό στην Ελλάδα καταργώντας στην ουσία το κοινωνικό κράτος μίλησε για την ανάγκη ύπαρξής του. Τρελαίνεσαι ή δεν τρελαίνεσαι;

Αυτός που δουλικά συμπεριφέρεται στους τεχνοτρομοκράτες και με τα μέτρα του η ανεργία θα φτάσει ίσως και το 20% μίλησε για καταπολέμηση της ανεργίας. Σου πέφτουν και τα υπόλοιπα μαλλιά;

Αυτός που το σύστημα σε χρόνο μηδέν από Γιωργάκη τον έκανε Γιώργο και βάλθηκε με τις επιλογές του να καταστρέψει την Ελλάδα έδινε στους άλλους συμβουλές για κοινωνικό κράτος και μείωση της ανεργίας.

Φίλοι έχουμε δύο επιλογές ή θα τρελαθούμε ή θα μεταναστεύσουμε.

Φαντάζεστε να μεταναστεύσουν όλοι οι Έλληνες και να μείνει ο Γιωργάκης πρωθυπουργός των ΠακιστανοΑλβανοΜπαγκλαντεζο……. κατοίκων στη χώρα;

Το βραβείο Γκίνες τό ’χουμε στο τσεπάκι.
by Ideopigi

Τα 17 σωστά ερωτήματα προς Παπανδρέου.

O πρωθυπουργός θα απαντήσει στις συνηθισμένες, μπανάλ και ενίοτε στημένες ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Η στήλη όπως κάθε χρόνο έχει να καταθέσει τα δικά της αμείλικτα ερωτήματα.

1. Όταν λέγατε ότι υπάρχουν λεφτά, εννοούσατε τα δικά μας;

2. Γιατί έβαλε τον όρο “διατροφής” στο υπουργείο Υγείας; Έτσι κι αλλιώς ένα άλλο υπουργείο, το Οικονομικών, μας επέβαλε αυστηρή δίαιτα.

3. Τι ακριβώς εξασφαλίσατε με το ταξίδι σας στη Μ. Ανατολή; Επενδύσεις ή μήπως τον ιό του Δυτικού Νείλου για να ξαλαφρώσετε από μερικούς συνταξιούχους τα ασφαλιστικά ταμεία;

4. Στον επόμενο ανασχηματισμό θα διαλέξετε υπουργούς από τους υπόλοιπους βουλευτές σας ή από τον τηλεφωνικό κατάλογο;

5. Στο Σκοπιανό εσείς βάλατε πρώτος την “κόκκινη γραμμή”. Γατί σε όλα τα άλλα θέματα βάλατε μια… “κόκκινη κλωστή δεμένη στην ανέμη τυλιγμένη…”;

6. Σε ποια κατασκευαστική εταιρία θα αναθέσετε την κατασκευή του 4ου δρόμου προς τον σοσιαλισμό; Στον Ακτωρα;

7. Αληθεύει ότι κόψατε τον Πάγκαλο από τον πρωινό καφέ επειδή έτρωγε όλα τα τυροπιτάκια;

8. Δεν σας ενοχλεί που σας αποκαλούσαν “λευκό Ομπάμα” αντί να αποκαλούν τον Αμερικανό πρόεδρο “μαύρο Παπανδρέου”;

9. Αν ξαναγινόταν σήμερα εθνικές εκλογές θα ψηφίζατε ΠΑΣΟΚ;

10. Εκείνος ο απλός πολίτης που σας βρήκε τυχαία στον δρόμο και σας είπε “για την πατρίδα δίνω και τον μισθό μου” είναι ακόμη στην Ελλάδα ή μετανάστευε στην Αυστραλία;

11. Παλαιότερα ήσασταν θαυμαστής του σουηδικού μοντέλου. Αληθεύει ότι τώρα σας γοητεύει το μοντέλο της… Παλαιστίνης;

12. Πώς θα αποκατασταθεί η αξιοπρέπεια της χώρας μας στο εξωτερικό, όταν θα την έχετε πάρει από τους πολίτες της;

13. Γιατί δεν δώσατε ένα υπουργείο στους λιμοκοντόρους του Δ.Ν.Τ.; Δεν θα ήταν προτιμότερο από το να παίζουμε… το “σπασμένο τηλέφωνο”:

14. Τώρα που αναδομήσατε την Ξενογιαννακοπούλου θα μπορούμε να καπνίζουμε εκεί που πάμε για να πιούμε και να ξεχάσουμε το χάλι στο οποίο εξαιτίας σας έχουμε περιέλθει;

15. Αν δεν κερδίσει ούτε ο Μπουτάρης τον Δήμο Θεσσαλονίκης, την άλλη φορά ποιον θα υποστηρίξετε; Τον Johnny Walker;

16. Γιατί στη φετινή ΔΕΘ είναι τιμώμενη χώρα η Ουγγαρία; Επειδή ήταν κι αυτή πελάτης του ΔΝΤ;

17. Δεν βάλατε ούτε μια γυναίκα υποψήφια περιφερειάρχη. Μήπως σιγά σιγά θα τους αφαιρέσετε και το δικαίωμα ψήφου; (Μωρέ ας ψηφίζουν. Αρκεί να μην… οδηγούν Ι.Χ.).

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Εφιάλτης ήταν, που συνεχίζεται.

Εφιαλτικό σαββατοκύριακο. Το ίδιο και η Δευτέρα, η Τρίτη.
Ο Σεπτέμβρης, ο Οκτώβρης. Το 2010. Το 2011.
Ενας εφιαλτικός μηχανισμός, που θα μας διαφεντεύει για 1,3,6, 10 χρόνια.
Τρόϊκα, κυβέρνηση, ΜΜΕ. "Κοινωνικοί" φορείς. Φερέφωνα.
Ομιλία, συνέντευξη, δημοσκοπήσεις. Επιχείρηση χειραγώγησης.
Κηρύγματα πατριωτισμού. Μηνύματα "αισιοδοξίας". Αστυνόμευση.
Εφιάλτης. Καθημερινός. Εχθρικός. Ισοπεδωτικός.

1) Ομιλία-συνέντευξη ΔΕΘ.
Ενας "σύγχρονος" πρωθυπουργός με λόγο άσφαιρο, χτεσινό, περιπαικτικό.
Παράθεση "θα". Καταγραφή του παρελθόντος. Ευχές για το μέλλον.
" Ναι, γίνεται". Το νέο ιδεολόγημα.
" Κι όμως, λεφτά υπάρχουν". Χιούμορ;; Ανοησία;; Εμπαιγμός;;
" Προστατεύουμε τους ευάλωτους". Μετά την εγχείρηση.

2) Δημοσκοπήσεις.
Βήμα: Το μνημόνιο δεν επηρεάζει την ψήφο για τις εκλογές του Νοέμβρη.
Το 71% ψηφίζει με αυτοδιοικητικά κριτήρια.
Το 19,5% θα επηρεαστεί από Μνημόνιο.
ΣΥΡΙΖΑ: 2,6%. Κουβέλης: 2,1%.
Real news: Ο Μπουτάρης προηγείται.
Εθνος: Διαφορά Κακλαμάνη-Καμίνι: 4,5% στον α΄γύρο και 6% στον δεύτερο.
Τυφλή, αλλά επικερδής, πάντα, η στήριξη κυβερνήσεων.

3) Mega-λεία δημοσιογραφία.
Ο γιατρός με το παπούτσι είχε βήμα.Σήμερα. Again!!
Καμπουράκης: " Γιατί έχεις κόκκινες πινακίδες στ΄αμάξι σου".
" Μπράβο.Το ξέρεις καλά το παιχνίδι (επικοινωνιακό).
" Γιατί δεν πέταξες παπούτσι στον Καραμανλή;;".
Χριστ.Κοραή : " Γιατί δεν γράψατε το όνομά σας στο παπούτσι;;".
Γ.Παπαχρήστος: "Πελάτισσές σου λένε πως, δεν κόβεις αποδείξεις".
" Κοίτα τον εαυτό σου στον καθρέφτη".
Χασαπόπουλος (χτες): " τον ψάχνουν φορολογικά".
Αναγνωστάκης (χτες): "ναι, αλλά...όχι όπως...παλιά"!!
Αυτή είναι μία δημοσιογραφική πεντάδα που μας "ενημερώνει"!!
Κάλεσαν τον "στημένο" ακροδεξιό (όπως οι ίδιοι τον αποκάλεσαν).
Να τον ανακρίνουν, να τον διαπομπέψουν,να γελάσουν.
Μόνο που ο γιατρός εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και πρόβαλε τα δικά του!!
Οι παραπάνω ερωτήσεις που έκανε η 5άδα, μαρτυράει το στόχο της παρέας.
Κι αν ήθελαν να διασκεδάσουν με τον "φαιδρό γιατρό", την πάτησαν!!
Οταν το αντιλήφθηκαν, ήταν πολύ αργά...τη μακακία την είχαν κάνει!!

4) Επίδομα θέρμανσης.
Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε!!
" Χρειάζονται κριτήρια, γεωγραφικά, εισοδηματικά, παλαιότητας σπιτιού!!
Ο μηχανισμός δεν είναι έτοιμος!!", λένε, οι αρμόδιοι και οι παπαγάλοι τους.
Δηλαδή, ρε παιδιά, για να καταλάβω (δεκτά τα κριτήρια):
Θα βάλετε ένα πλαφόν εισοδήματος, 10,12 χιλιάρικα ή όσο θέλετε.
Δεν ξέρετε πόσοι και ποιοί έχουν αυτό το εισόδημα;; !!
Δεν ξέρετε τον τόπο κατοικίας τους;; !!
Τέτοιο εισόδημα ποιός μπορεί να έχει;; Συνταξιούχος, μεροκαματιάρης, εμποράκος, μισθωτός. Κι αν μένει σε σπίτι 60 ή 80 ή 100 τί διαφορά έχει;;
Θα του δώσετε 50,80ευρώ παραπάνω ή παρακάτω;;
Κι επειδή μας λέγατε και για την πάταξη της λαθρεμπορίας στο πετρέλαιο(!!), περιμένετε να φκιάξετε πρώτα μηχανισμό για το...επίδομα θέρμανσης και μετά θα την πατάξετε;;!! Μέχρι τότε θα αφήνετε να μας κλέβουν;;( 3 δισ είπατε)!!

ΟΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ...ΕΞΩ!!!
5) Περαίωση ανέλεγκτων και εκκρεμών φορολ.υποθέσεων.
Αλαλούμ. Πανικός. Προχειρότητα. Γράφω-σβήνω-διαγράφω. Συγχωρώ.
Εφαρμόζουν την πολιτική που κατήγγειλαν!!
Ειλικρινείς φορολογούμενοι (υπάρχει το είδος) στο ίδιο καζάνι με μπαταχτήδες, φοροφυγάδες, φοροκλέφτες (ευημερεί το είδος).
Κυβερνητική φορο..ατιμία!!
Η ιστορία επαναλαμβάνεται σταθερά...από τις πρασινογάλαζες κυβερνήσεις.
Από πρασινογάλαζες πολιτικές επιλογές. Οχι τυχαία!!

6) Πλαφόν στα καύσιμα.
Υποκλίνομαι στο μέγα σοσιαλιστικό πρώτο μέτρο του Μιχάλη. Καλά έκανε!!
Αν είχε και μηχανισμούς να το υποστηρίξει για να αποδώσει!!!
Μετά από 11 μήνες, κομμένη η ανοχή!!
Αν θέλατε να πατάξετε φοροδιαφυγή, κερδοσκοπία κλπ, θα είχατε έτοιμο σχέδιο, όταν μας λέγατε ότι είστε έτοιμοι να κυβερνήσετε!!
Τώρα αποδεικνύεται ότι λέγατε ψέμματα (μωρέ, τί είπα!!) κι ότι ο πόνος σας (λέει ο Γιωργάκης) είναι από...πλαστικό. (τσαλακώνει εύκολα, και έχει ζωή χιλιάδων ετών!!).

7) E-mail αντί Tele-fax.
Ο Αντρέας αναγκάστηκε να κυβερνάει με fax.
Ο Γιωργάκης τρελλαίνεται για mail !!
Ο γιός...ξεπέρασε τον πατέρα!!

8) Να σας συστήσω: Κουσελάς, νιόπαντρος.
Νέος υφυπουργός, επί των Εσόδων!! ΝΕΤ. Σήμερα: "Δυστυχώς καταργήθηκε η πρωσοποκράτηση για χρέη προς το Δημόσιο" !!
Κουβέρτα και μπουζού, κύριοι!!

9) Βοήθεια.
Δεν θέλω άλλες ενέσεις ελπίδας και αισιοδοξίας.
Μου κάνατε τον πισινό...σουρωτήρι!!

ΚΑΛΛΙ......ΚΡΑΤΗΣ !!!

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΟΙ ΟΙ ΑΠΡΟΘΥΜΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
ΛΕΕΙ Ο πρωθυπουργος.........
ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΧΑΘΗΚΕ Η ΚΥΠΡΟΣ !!!

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΞΕΠΛΗΜΑ............ΥΠΟΛΗΨΕΩΝ !!!

Είσαι αιμοσταγής ηγέτης κάποιου αφρικανικού καθεστώτος; Είσαι διεφθαρμένο μέλος κάποιας κεντρο-ασιατικής κυβέρνησης και θέλεις να ξαναφτιάξεις πολιτική καριέρα; Σε κυνηγάνε οι πολιτικοί σου αντίπαλοι για λαμογιές, καταχρήσεις και ρεμούλες; Σου την πέφτουν διεθνείς οργανισμοί για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα τής οποίας ηγείσαι; Οι δημοσκοπήσεις σου πάνε κατά διαόλου, η δημοτικότητά σου έχει πάρει τον κατήφορο και η δημόσια εικόνα σου υποφέρει; Τραβάς ζόρια από τη Διεθνή Αμνηστία ή τον ΟΗΕ για διώξεις πολιτικών σου αντιπάλων, εξόντωση αντιφρονούντων και γερή δόση λογοκρισίας; Είσαι αμφιλεγόμενος πολιτικός, σκοτεινός επιχειρηματίας, γνωστό κωθώνι, κάθαρμα ολκής με σπιλωμένη την κοινωνική σου επιφάνεια; Η υστεροφημία σου κινδυνεύει σοβαρά και τα παιδιά σου θα ντρέπονται στο σχολείο να λένε ποιανού είναι;

"Η ιστορία θα μου φερθεί καλά. Εχω φροντίσει ο ίδιος γι' αυτό», είχε πει ο Ουίστον Τσόρτσιλ και δικαιώθηκε".

Και όλα αυτά χωρίς να είσαι ένας Τσόρτσιλ, βρε παιδί μου, πολιτικός μεγατόνων, αλλά και συγγραφέας της ιστορίας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, που είχε πει το αμίμητο: «Η ιστορία θα μου φερθεί καλά. Εχω φροντίσει ο ίδιος γι' αυτό»;

Τράβα τότε κατά Λονδίνο μεριά, διότι ήρθε ο καιρός για ένα γενναίο λίφτινγκ ευφημισμού, ένα ξέπλυμα κακόφημου προφίλ, ένα μπότοξ αποκατάστασης πληγέντος ίματζ, μία πλαστική για επαναφορά πρεστίζ. Επεμβάσεις ανώδυνες, με καλή πρόγνωση τις περισσότερες φορές και αποδεκτές εγγυήσεις επιτυχίας, αλλά αρκετά τσουχτερές στην τιμή.

Κάν' το όπως ο Τσόρτσιλ .

Ο,τι έκανε ο Τσόρτσιλ σε ανύποπτο χρόνο για τον εαυτό του, τώρα το αναλαμβάνουν εταιρείες συμπατριωτών του, οι περισσότερες και καλύτερες από τις οποίες εδράζονται στη βρετανική πρωτεύουσα. Είναι οι περιβόητες φίρμες δημοσίων σχέσεων (PR), που αναβαπτίζουν δικτάτορες, αιματοβαμμένους προέδρους, λαμόγια πολιτικούς, δυσφημισμένους μεγιστάνες και συκοφαντημένους βασιλείς και τους αποδίδουν ξανά στην κοινωνία ως αθώες περιστερές. Χρεώνουν βέβαια κάτι παραπάνω, αλλά σώζουν καριέρες, ζωές και μπορεί να σε γλιτώσουν και από τη «στενή».

Διαβάζουμε στον «Guardian» ότι το Λονδίνο έχει γίνει το παγκόσμιο κέντρο αποκατάστασης πληγείσης φήμης και ξεπλύματος στιγματισμένης ηθικής. Το ξελέκιασμα προσβεβλημένων υπολήψεων αποφέρει στις εταιρείες δημοσίων σχέσεων συνολικό ετήσιο εισόδημα 7 δισ. λιρών. Πελάτες από το εξωτερικό, όπως από Ρωσία, Κίνα και Μαδαγασκάρη συρρέουν στο Λονδίνο και προστρέχουν στα φώτα τους. Μία από τις προεξάρχουσες εταιρείες του χώρου, η Chime plc, παλαιότερα συμβουλάτορας της Μάργκαρετ Θάτσερ, σημείωσε αύξηση του τζίρου της κατά 38% από το 2008, φτάνοντας τα 67 εκατ. λίρες. Τα μισά από αυτά προέρχονται από διεθνή συμβόλαια.

«Πλυντήριο» καθεστώτων.

Αλλά και καθεστώτα τρέχουν στο Λονδίνο για να ξεπλυθούν. Οι εταιρείες PR προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε καθεστώτα που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της λίστας σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως η Σαουδική Αραβία, η Ρουάντα, το Καζακστάν, η Σρι Λάνκα, κ.ά. Η Portland PR πληρώθηκε πάνω από 1 εκατ. λίρες για να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην κυβέρνηση του Καζακστάν επί ένα χρόνο.

Στο Λονδίνο λοιπόν: «Εκτός από χριστουγεννιάτικες αγορές προσφέρουμε και καθαρές και απαστράπτουσες συνειδήσεις όλο το χρόνο. Τιμή συζητήσιμη».
Related Posts with Thumbnails

coutsobolitan tools