Coutsobolitan PhotoTrail

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Άπαντες όλοι μαζί του ...


Ορών κατόπιν τηλοψίας τόσον τας βραβεύσεις των Γερμανών όσον και τους γέλωτας και τας χαρούλας του πρωθυπουργοτάγκου μετά των άλλων φίλων Κινέζων έλαβον τα μηνύματα οριστικώς και αμετακλήτως. Η υφήλιος υποκλίνεται  εις τον άνδρα και απέμειναν κάποιοι γραφικοί συνταξιούχοι, εργαζόμενοι αλλά και μπλογγερίστες να διαφωνούν μαζί του και να τον λοιδορούν. Δόξαι και μεγαλεία που είχα να δω από τότε που στέφτηκε αυτοκράτειρα η πριγκίπισσα Σίσσυ στο σινεμά. Το τέταρτο Ράιχ αλλά και η αυτοκρατορία των Μίνκγ στα πόδια του αναμορφωτή.

Η συγκίνησις μου έφερνε ξεκαρδιστικούς γέλωτες, συγνώμη δάκρυα ήθελα να πω, όταν έβλεπα το τρυφερό ενσταντανέ να παίζει η ορχήστρα το πένθιμο εμβατήριο και η Άντα δίπλα του να τον κοιτάει τρυφερά και να του ψιθυρίζει τρυφερά στην αυτάρα, "αγάπη μου επιτέλους έφτασες, επιτέλους ολοκλήρωσες". Σίγουρα θα ήταν η πρώτη φορά στη ζωή του για να το λέει η Άντα. Είναι απορίας άξιον πάντως πως τα κατάφερε να κάνει αυτά τα θαύματα που βλέπουν μόνο οι Γερμανοί, οι Κινέζοι ακόμη και οι Άραβες κάνοντας επενδυτικάς αποβάσεις εις την μέχρι χτες χρεωκοπημένη χώρα του πρωθυπουργοτάγκου.
Το σημαντικό είναι οτι εκτός από τας δυνάμεις κατοχής, συγνώμη τους επενδυτάς ήθελα να πω, έχει μαζί του και όλον, μα όλον τον Ελληνικόν λαόν, εξαιρουμένων όπως είπαμε κάποιων ολίγων συνταξιούχων, εργαζομένων και μπλογγεριστών. Ποιος τους χέζει αυτούς όταν οι αριθμοί πάνε καλά και οι άλλοι φίλοι μας βραβεύουν. Ναι είναι μαζί του άπαντες, διότι δεν εξηγείται αλλιώς η σιωπή όλων των οργανωμένων σε κόμματα, νεολαίες, συνδικαλισμούς, ιεράς συνόδους, συλλόγους και ότι άλλο διαθέτει πρόεδρο στην Ελλάδα. Μιλάμε για το 97%. Ποσοστό που δεν κατάφερε ούτε η χούντα στο δημοψήφισμα.
Οι διαφωνίες που εκφράζουν κόμματα αντιπολιτευτικά και άλλαι δυνάμεις, είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε, γιατί αυτά που κάνει και κόβει και ράβει, τα υπομένει μόνο όποιος έχει τας καβάντζας του. Τελικά η Πατρίς είναι μια μεγάλη καβάντζα και αντέχει πρωθυπουργοτάγκους, υπουργοτάγκους, δημαρχοτάγκους και οτι άλλο θα διορίσουν οι άλλοι φίλοι που μας βραβεύουν.
Σημασία έχει να νικάει ο μΠΑΟΚ της καρδιάς μας.
by Artinos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails

coutsobolitan tools