Coutsobolitan PhotoTrail

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Οι μαλακοβγάλτες ρουφιάνοι...


-Mαμά ο Αρθόυρος μου πήρε το αυτοκινητάκι μου!!!! Μαμάααααααααα.....

Πως να λέγεται άραγε κάποιος, που αδρανεί σε μείζονα ζητήμα και κλαίγεται για οτι πέφτει στην αντίληψη του, με μία λέξη;

Είναι η λεγόμενη Κλαψουμουνίαση!!!! Ο γέααααα... ΚΛΑ - ΨΟ -ΜΟΥ- ΝΙ- Α -ΣΗ!

Είναι μία κατάσταση, η οποία μάλλον προυπάρχει ως ιστορικό πιθανόν κατάλοιπο σε όλους τους Έλληνες και μπορεί να αποδειχθεί και μέσω DNA!

Πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός οτι για όλα τα πράγματα, αντί να αντιδράσουμε κλαίγομαστε;
Από το πιο μικρό εως το πιο μεγάλο, από το πιο σημαντικό εως το πιο ασήμαντο!
Κι όμως, αυτό γίνεται, και βάση πάνω στην σχολή της κλαψομουνίασης, δίνουν διάφορα πρωκτολογικής ύλης μπλογκς ( ονόματα δεν λέμε, υπολείψεις δεν θίγουμε, είνα γνωστο για ποια μιλάω) που δίνουν βήμα στον κάθε κατακαημένο κατακάθι να γράφει την μπούρδα του και να κλαίγεται σαν να τον βίασε μαύρος μικροτσούτσουνος, και αυτό που τον πείραξε είναι οτι δεν είχε προσώντα!

Έτσι λοιπόν και σήμερα διάβασα κατά τύχη στο μπλογκ που τρομοκρατεί (κρυφτείται προσγείωνονται σκατά) τρομακτικό, το εξής γελοίο πράγμα:
Σημερα προς μεγαλη μου εκπληξη ειδα κατι αστυνομικες μηχανες BMW GS1200. Αυτες οι μηχανες...
oπως και ολες οι μηχανες BMW ειναι απο τις πιο ακριβες της αγορας με τα πιο ακριβα service
και ανταλακτικα. Επειδη δεν θελω να βγαζω συμπερασματα αυθαιρετα ας μας πει καποιος γιατι αγορασαμε αυτες τις πανακριβες μηχανες αντι για πολυ πιο φτηνες Ιαπωνικες. Εγινε διαγωνισμος και βγηκαν οι καλυτερες; Περιμενω απαντησεις και επειδη δεν θα ερθουν ποτε αφηστε με να
εκνευριζομαι!!!
Να μαστε λίγο ρεαλιστές ρεμάλια!
Οι ΔΙ ΑΣ (αν και δεν περίμενα οτι θα το πω ποτέ αυτό για κρατική αρχή) κάνουν και γαμώ τις δουλείες, και αν δεν έχουν τα κατάλληλα μέσα ρε ζώα πως θα κυνηγήσουν τον έμπορο ναρκωτικών; Πως θα πιάσουν τον μανιακό με τα καλάζνικωφ!
Τόσα μαλάκες έχουμε ανεχτεί (μάλλον έχετε μιας και εγώ αυτό το χρόνο ενηλικιώθηκα, και δεν ψηφισα κανένα αρχίδι) οι BMW των ΔΙ ΑΣ σας πείραξαν; 

Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σας ζώα;
Αστυνομικοί είναι που τρώνε τους δρόμους για την δικιά μας ασφάλεια και κατά τρόπο τινά την εχουν περιορίσει την μικροεγκληματικότητα! Αλλά είπαμε ΚΛΑΨΟΥΜΟΥΝΙΑΣΗ!

Το πρωί κλαιγόταν ένας δημόσιος επειδή στο Σχιστό οι νταλικέριδες είχαν κάνει μπλόκο!
Αλήθεια ρε μαλάκα, όταν εσύ απεργείς εις βάρος του λαού και υπολειτουργούν ΟΛΑ, η γραφειοκρατία γαμιέται που γαμιέται την κάνεις εσύ σουρωτήρι; ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΖΕΙΣ;

Μην ανησυχείς ΦΙΛΟΣ, θα είσαι σπίτι σου πολύ πριν την ώρα που θα σχόλαγες αν δεν έξινες τα αρχίδια σου, και προπάντων δεν έφευγες 2 ώρες πιο πριν!
Αλλά ακόμη και γι αυτο παίρνει επίδομα; Εφοριακέ μου; Ε;;;;;
Επίδομα επειδή είναι στην ώρα του! ( ουάου αμα ένας ιδιωτικός αργήσει σήμερα τρώει κλώτσο)
Επίδομα πολυτεκνίας!
Επίδομα λάθους! Φυσικά γιατί τα λάθη είναι ανθρώπινα και ως γνωστών από τα λάθη μαθαίνουμε! Γι αυτό κι όλας πρέπει να επιβραβεύονται τα ΛΑΘΗ!
Ένα κάρο επιδόματα, ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ?

Έχεις το θράσσος ρε μαλακανδρέα και μιλας από πάνω, επειδή σε καθυστερούν οι νταλικέριδες;
Πως θα αντιδράσουν αυτοί;

Η ρουφιανιά δε σε όλα της το μεγαλείο, τα γλυφτράκια δίνουν και παίρνουν τώρα που πλησιάζουν και οι δημοτικές εκλογές! Αλλα γέλια από εκεί!  Α συγνωμη ξέχασα οτι η νέα κυβέρνηση έχει ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!

Πάω να ξεράσω επιτόπου αυτά που έφαγα για τα περί διαφάνειας!

Παίδες όσο η ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΣΗ εδρεύει για τα καλά στο μπουρδέλο που ονομάζεται Ελλάδα, η διαφάνεια των πολιτικών θα πηγαίνει περίπατο! (Δεν θα εξηγήσω τους λόγους, όσοι έξυπνοι θα καταλάβετε )

Θα κλείσω το θέμα με αυτό που είχε πει ένας του οποίο το όνομα δεν θυμάμαι:

«ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!»
by tsaxpina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails

coutsobolitan tools