Coutsobolitan PhotoTrail

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Το 'πε το 'πε ο παπαγάλος..

Ατιμούλη την πάτησες. Όσο κι αν προσπάθησε ο γυαλάκιας να τρέξει να σε καλύψει, όσο και αν πάλεψε να ρίξει τα βάρη στο χοντρούλη, στο τέλος γίνατε ρόμπα και οι δύο. Όχι πως με νοιάζει κιόλας που είπες ότι κυβερνάς μια διεφθαρμένη χώρα - άρα και διεφθαρμένους πολίτες - στα μούτρα σου το γυρίζω το χαρακτηρισμό, αλλά μου τη δίνει που πας να τα φορτώσεις όλα στο στρουμπουλό παιδί.

Λες και εσύ τόσα χρόνια ήσουν απών από το πανηγυράκι της διαφθοράς. Σα δε ντρέπεσαι λέω εγώ, το έφαγες το παληκάρι, του έχει κλείσει το στομάχι και δεν μπορεί να κατεβάσει ούτε ένα κιλό παϊδάκια..

Τελικά Γιώργο για μια ακόμα φορά μου αποδεικνύεις έμπρακτα πόσο πολύ αγαπάς αυτή τη χώρα.

Επειδή όμως είμαι καλός άνθρωπος και πολύ σε συμπονάω αφού τώρα τελευταία ξέπεσες και εθεάθηκες έξωθεν του Λευκού οίκου να γυαλίζεις τα παπούτσια του Ομπάμα, θα σου δώσω μία συμβουλή μικρέ πικρέ λουστράκο.

Τον μύωπα κάν' τονε στην μπάντα γιατί στο τέλος μαζί με εμάς θα καταστρέψει και εσένα,  και όχι τίποτα άλλο αλλά που θα ξαναβρείς άλλους μαλάκες σαν και του λόγου μας για να κάνεις πάλι τον Πρωθυπουργό..

Και άλλη φορά να προσέχεις τι λες και που το λες, και επιτέλους δείξε λίγο άνδρας και πάψε να λες πως σε αδικώ γιατί μπροστά στο σκηνικό ήταν και ο παπαγάλος..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails

coutsobolitan tools