Coutsobolitan PhotoTrail

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Χάλιπουργική .....

Το είπε ο μέγας και έχει τας ερμηνείας του. Τι είπε; Τα ακόλουθα:
«περίεργον του πράγματος, να υπάρχουν αστυνομικοί και εφοριακοί υποψήφιοι σε περιοχές με πολλά αυθαίρετα: Εκλέγομαι επί 30 συναπτά έτη σε περιφέρεια όπου βρίσκεται το 80% των αυθαιρέτων πανελλαδικώς. Δεν έχει υπάρξει ψηφοδέλτιο κόμματος που να μην έχει μέσα 2-3 αστυνομικούς και 1-2 εφοριακούς, οι οποίοι περιέργως έχουν το δικαίωμα να πολιτεύονται στο μέρος που ασκούν τα καθήκοντά τους».
Είπε και άλλο ωραίο:
«Ας αφήσουμε τις εξυπνάδες του εθνικοαπελευθερωτικού τύπου “άντε, ας βρούμε τα λεφτά να πάμε τα τρίψουμε στη μούρη των ευρωπαίων, να σηκώσουμε τη σημαία ψηλά και να χορέψουμε και ένα καλαματιανό γιατί του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει”. Αν έτσι θέλετε, είμαι έτοιμος και εγώ να χορέψουμε όλοι μαζί το χορό του Ζαλόγγου αλλά πρώτα πρέπει κάπου να βρούμε να παρκάρουμε τις Mercedes μας…»!
Λοιπόν άρχοντα θέλοντας να συμβάλω στον διάλογο του πρότζεκτ ραγκούση σου απαντώ ευθέως.
Ααα) Να πείσουμε τον δήμαρχο Ζαλόγγου να κάνει πάρκινκγ κι ας φάει κι αυτός από το έργο, αρκεί να παρκάρετε τα μερσεντές σας και να χορέψετε στο Ζάλογγο να δούμε πως θα σκάσετε κάτω για να γεμίζει η πλάση σκατά.
Βουουου) Ναι ρε μεγάλε υπάρχουν εφοριακοί και μπάτσοι υποψήφιοι παντού, αλλά ποιος τους έδωσε το δικαίωμα και ποιος τους έβγαλε στην επιφάνεια να εκβιάζουν το ποπουλάριο τον ψηφοφόρο; Μήπως οι δικοί σας; Μήπως τα κομματικά σας όργανα; Μήπως η πολιτική σας;
Να σου το πάω και λίγο πιο μακρυά το θέμα αντιπροεδράρα μου. Ο υποψήφιος δήμαρχος έχει γραμμένη την κατάσταση στα παλαιότερα των υποδημάτων του (για να μη σου πω στα παπάρια του) γι αυτό και με κάθε τρόπο θέλει ψήφους. Χέστηκε αν προέρχονται από εκβιασμούς ή από ανάγκη. 
Αυτή δεν είναι και η λύσσα σας κάθε φορά; Να βάφετε τον χάρτη μπλε και πράσινο;
Αυτά λοιπόν κάνει χρόνια τώρα το κάθε πειθήνιο κομματόσκυλο υποψήφιό σας, σας φέρνει ψήφους με κάθε τρόπο. Η πλάκα είναι οτι ο εν ενεργεία μπάτσος ή εφοριακός προσδοκά κάτι. Μια μετάθεση καλή βρε αδερφέ. Ο συνταξιούχος μπατσοεφοριακός τι σκατά προσδοκά και τι μπορεί να προσφέρει;
Αγαπημένε μου αντιπρόεδρε από την στιγμή που κάποιος αποφάσισε να είναι υπάλληλος του κράτους δεν μπορεί να το πάει μπροστά. Ο υπάλληλος δεν σκέφτεται ρε παπάρα μόνο εκτελεί. 
Γι αυτό και ψηφίσατε στην είσοδο της πολιτικής σκηνής το διακαίωμα του δημόσιου υπάλληλου για να έχετε υποτακτικούς που λένε πάντα ναι.
Άσε μεγάλε και που να δεις νοσοκόμους και άλλας δυνάμεις της αυτοδιοίκησης  να υπηρετούν το αύριο. Ακόμα και συ θα γελάσεις.
Πάντως θα σου πω κάτι που το πιστεύω ακράδαντα. Δεν αργεί η μέρα που θα πνιγείτε στα σκατά που υποστηρίζετε εδώ και πολλά χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails

coutsobolitan tools