Coutsobolitan PhotoTrail

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Παπαριές...επαγγελία & άλλα ...

Όπως γνωρίζετε συγχωριανοί ο θεός υποσχέθηκε στον Αβραάμ τη γη της επαγγελίας για τις υπηρεσίες που του προσέφερε. Μια ζωή αλισβερίσι οι εβραίοι. Αλλά η μαγκιά του Αβραάμ ήταν να τους σουλατσάρει χρόνια και χρόνια στας ερήμους παρέα με τα γιδοπρόβατά τους και όσο είδατε εσείς γη με επαγγελία, άλλο τόσο είδαν και οι εβραίοι. Ούτε ο ίδιος δεν την είδε, γιατί πόσο θα ζούσε ακόμα; Είπαμε κολλητάρι του θεού αλλά όχι και αθάνατος.
Θα μου πεις τι διάολο θεολογικά σε βάρεσαν και μάλιστα από τα καλά που δεν τα ακουμπάει κανένας. Δεν με βάρεσε ρε παιδιά, απλά ανακαλύφτηκε η γη της επαγγελίας που έψαχναν οι εβραίοι από τότε. Σε λάθος διαδρομή τους πήγε ο Αβραάμ Και κατέληξαν σήμερα να σφάζονται με παλαιστίνιους, ζώντας στην έρημο μια ζωή. 
Η γη της επαγγελίας είναι στην Άρτα. Ναι ρε χαμένοι όπως το ακούτε. Το είπε υποψήφιος σύμβουλος δια τας Καλλικρατικάς. Δεν έχει σημασία ποίος, ψάξτε και θα το βρείτε, σημασία έχει οτι η παπαριά πάει σύννεφο και ακόμα δεν ακούσαμε τίποτε.
Βέβαια αν καθίσεις να απαριθμήσεις στον σύμβουλο πως την κατάντησαν την γη της επαγγελίας Άρτα οι πολιτικές που υπηρετούν όλοι αυτοί οι σωτήρες, θα σε βγάλουν τρελό για δέσιμο. Αυτά τα κάνουν οι Αβραάμηδες του σήμερα γιατί βρήκαν εβραίους διαθέσιμους που γουστάρει η κωλάρα τους να γυρνάνε ανά τας ερήμους. Μαθημένοι λοιπόν στην ξεραΐλα με λίγη βόλεψη ακούνε την παπαριά και κάνουν μετάνοιες.
Όσο για την κρίση, να είναι καλά οι Αβραάμηδες που θα σου φέρουν τη γη της επαγγελίας πακέτο στο γραφείο που σε διόρισαν κι ας σου έκαναν το κολπάκι με την μείωση αποδοχών.
Αβα να γκίνει χάβρα Αβράμη μου ή αλλιώς δώσε και μένα κάτι τις καλέ μπάρμπα!!!
by Artinos
Related Posts with Thumbnails

coutsobolitan tools