Coutsobolitan PhotoTrail

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Φόροι, αντικαπνιστές και κατάθλιψη...


Πού φτάσαμε ως χώρα, φίλε αναγνώστη! Στο σημείο η δήλωση ότι θα αυξηθούν οι έμμεσοι και όχι οι άμεσοι φόροι να είναι… καθησυχαστική.
Διότι όλοι ξέρουμε ότι οι έμμεσοι είναι οι πιο άδικοι φόροι. Αλλά έχουν ένα πλεονέκτημα. Αν δεν καταναλώνεις (σχεδόν) τίποτε, δεν σε νοιάζει.
Μόνο που βουλιάζει ακόμη περισσότερο η αγορά. Αλλά τι να κάνουμε; Ας μάθαινε κολύμπι.
Ο αντικαπνιστικός νόμος είναι απόλυτα σωστός. Μόνο που ψηφίστηκε σε κακό τάιμιγκ. Πρώτον, γιατί θα κλείσει ένα σωρό μπαράκια και, δεύτερον, αν δεν καπνίζουμε και δεν πίνουμε κιόλας, πώς να αποδιώξουμε από τη μνήμη μας το… μνημόνιο;
Η καπνοαπαγόρευση προκαλεί ακόμη περισσότερα προβλήματα στην ήδη καταρρακωμένη ψυχολογία των πολιτών. Αμάν κάνω, μπας και προκαλέσω το χαμόγελο σε κάναν αναγνώστη.
Για να καταλάβετε πού βρισκόμαστε, αν σήμερα ζητήσεις από κάποιον συνάδελφο στη δουλειά κανένα αναβράζον αναλγητικό, πιθανότατα δεν θα έχει. Χanax όμως κουβαλούν πλέον όλοι.
Και είμαστε ακόμη στην αρχή. Μέχρι το 2013 θα έχουμε εθιστεί στα αντικαταθλιπτικά. Άντε μετά να μη γονατίσουν τα ταμεία.
Λοβέρδος και Κατσέλη, πολύ σωστά, βάζουν πλέον περιορισμούς στη συνταγογράφηση φαρμάκων. Αλλά το ίντερνετ να ’ναι καλά. Με κάθε δύο κουτιά αντικαταθλιπτικά δίνουν και ένα βιάγκρα δώρο.
Αλλά κι αυτό έχει και τα καλά του. Με τόσους απατεώνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, οι περισσότεροι θα αγοράζουμε αντί για χάπια με άγνωστες παρενέργειες… placebo. Δηλαδή, ζαχαρίτσα του θεού, με μόνη παρενέργεια τις πολλές θερμίδες.
Γιατί άραγε η Eurostat ανακαλύπτει με δόσεις τις ανακρίβειες στα οικονομικά στοιχεία που τους έδινε η χώρα μας; Απλώς προτίμησε, αντί να το κάνει ταινία κωμωδίας, να το γυρίσει χιουμοριστικό σίριαλ.
Άντε πάλι! Ο Ερντογάν ξανάρχεται οσονούπω στην Ελλάδα. Καλά ρε Ταγίπ, σπίτι δεν έχεις;
Το χειρότερο για τον Γιώργο Παπανδρέου είναι ότι ως οικοδεσπότης θα πρέπει εκείνες τις ημέρες να βρίσκεται στην Αθήνα. Και ξέρετε τι συμπτώματα στέρησης προκαλεί ο εθισμός στα ταξίδια. Φρικτά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

i have good staff from north canada.enlargement penis
phizer pills original viagra
u buy 5 $ pay 3
http://canadian-healthcare-shop.com/item.php?id=188&aid=8823

Related Posts with Thumbnails

coutsobolitan tools